2821
2789
من جدا شدم دو ساله جدا زندگی میکنم اما چون طلاق نمیده رسمی نتونستم هنوز جدا بشم. دارم با بچم زندگی م ...

با ترس و استرس هیچ کس تو زندگی خوشبخت نشده خودت یه چیزی رو بزرگ کردی و قول ساختی برای خودت بخدا اگه تصمیمت رو قطعی بگیری خوشبخت تر میشی و اون کودک هم تکلیفش مشخص میشه از این سر در گمی نجات پیدا میکنه

با ترس و استرس هیچ کس تو زندگی خوشبخت نشده خودت یه چیزی رو بزرگ کردی و قول ساختی برای خودت بخدا اگه ...

من عزیزم تصمیممو قطعی گرفتم برای جدایی همون وقتی که رفتم یعنی دو سال پیش گرفتم اما شوهرمه که طلاق نمیده و مردم راضی به طلاق نباشه پروسه طلاق خیلی طولانی میشه من دو ساله تقاضای طلاق دادم هنوز جوابش نیومده چون شوهرم راضی نیست هی طولش میدن

هر چیزی که مارو نکشه قوی ترمون میکنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر به جایی رسیدی که واقعا برات سخته تصمیمت رو قاطع بگیر فقط به فکر روان و آینده خودت تمرکز بکن .الب ...

مشاور رفتم گفت به بلوغ فکری نرسیده

و خودخواهه و تو نمیتونی تا نخواد تغییرش بدی... 

منم خسته شدم از تلاش یک طرفه

من عزیزم تصمیممو قطعی گرفتم برای جدایی همون وقتی که رفتم یعنی دو سال پیش گرفتم اما شوهرمه که طلاق نم ...

خب وکلا و دادگاه یه جایی یه بندی داره که راهنماییت بکنند بالاخره یه جای گاف میده طرف که اون میشه برگ برنده.احتمالا جوری باهات برخورد کرده که دیگه پی کار رو نگرفتی و خودت خواستی موقعیتت همین باشه بنظرت دروغ میگم؟

خب وکلا و دادگاه یه جایی یه بندی داره که راهنماییت بکنند بالاخره یه جای گاف میده طرف که اون میشه برگ ...

نه اتفاقا پیگیرم تازم رفتم دادگاه میگن شعبمون قاضی نداره دو ساله که منو معطل کردن باز گفتن یکم آذر بیا یه قاضی جدید قراره بیاریم اومد باهاش صحبت کن. خلاصه همش سر میدونن. حتی تو بخش روابط مردمی هم رفتم یه برگه شکایت از شعبه دادن پر کردم فعلا

هر چیزی که مارو نکشه قوی ترمون میکنه
نه اتفاقا پیگیرم تازم رفتم دادگاه میگن شعبمون قاضی نداره دو ساله که منو معطل کردن باز گفتن یکم آذر ب ...

خوبه پس مشکل از سمت دادگاه بوده که پروسه طولانی شده

کدوم شعبه