2821
2789

من خالم جدا شده چن سالی میشع

همیشع ام میگه

ازاد شدم خوشحالم ننه

ایشالا ازادی قسمت همه

آقایووون داداشا،گوفته باشم/.اینجه باس ماس...😌یعنی کلش باس ماس.این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس😁😍😌😝یعنی سایت کلوهومش ماس ماس./! (آبجیااااا فدا مدا💛💋) امضامو کاپی نکن مال خودمه دوسش دالم و اینکه محض شوخی و خندس نه توهین😐😂باتچکر💋

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من از ترس دوری بچه هام نمیتونم طلاق بگیرم  مثل خر تو باتلاق گیرم  همیشه ناراحتم همیشه دع ...

تا کی خب آخرش بچه ها بزرگ میشن میرن دنبال زندگی خودشون آخرش خودت میمونی با کلی اذیتی با کلی حسرت با کلی افسوس که کاش نمیترسیدم مگر چند بار قراره زندگی بکنیم ها بگو

منم جدا دارم میشم بچه دارم ناراحتیش اینه که وقتی بچه داری دندون لق انگار همش تو دهنته و اون مردک هی باز میره میاد بچمو میبره و راحت نمیشم از دستش. کلا نگرانی آینده و تنهایی و مشکلات مالیم نمیذاره آدم از آزادیش لذت ببره

هر چیزی که مارو نکشه قوی ترمون میکنه
هنوز نگرفتم اما توی فکرشم فکرم خیلی درگیره دوس دارم بدونم بعدش چی میشه... 

اگر به جایی رسیدی که واقعا برات سخته تصمیمت رو قاطع بگیر فقط به فکر روان و آینده خودت تمرکز بکن .البته باید مشاوره هم بری تا بتونی نتیجه بگیری نه از خودت بگی نمی خوام و فلان

تا کی خب آخرش بچه ها بزرگ میشن میرن دنبال زندگی خودشون آخرش خودت میمونی با کلی اذیتی با کلی حسرت با ...

منم همیشه همین رو تکرار میکنم مگر چند بار قرار زندگی کنم 

اما بچه هام کوچیکن ۴و ۷ به شدت وابسته 

تو شهر غریبم  از اول با کسی رفت آمد نکردیم 

بچه هام جز من و باباشون کسی رو ندارن 

اما شوهرم بد دل بدبین بی ادب شکاک  

من برم بچه هارو نمیده دلایل خودشو داره 

من بدون بچه ها ضعیفم از طرفی بچه هام بدون من تنها و بی کس 

منم جدا دارم میشم بچه دارم ناراحتیش اینه که وقتی بچه داری دندون لق انگار همش تو دهنته و اون مردک هی ...

تا یخ سنی بچه با اونه خب وقتی ازدواجی بشه رفته دنبال زندگی خودش بازم خودت تنها میمونی و بقول خودت اون مردک

تا یخ سنی بچه با اونه خب وقتی ازدواجی بشه رفته دنبال زندگی خودش بازم خودت تنها میمونی و بقول خودت او ...

من جدا شدم دو ساله جدا زندگی میکنم اما چون طلاق نمیده رسمی نتونستم هنوز جدا بشم. دارم با بچم زندگی میکنم اما اون هی برای دیدن بچه میاد و میره دیگه. اگه بچه نداشتم دیگه اونم نمیدیدم و راحت دوباره ازدواج میکردم اما الان ازدواجم بخوام کنم هم استرس بچه هست هم رفت و آمد شوهر قبلی روی زندگی جدید آدم تاثیر منفی داره

هر چیزی که مارو نکشه قوی ترمون میکنه
منم همیشه همین رو تکرار میکنم مگر چند بار قرار زندگی کنم  اما بچه هام کوچیکن ۴و ۷ به شدت وابست ...

دور از جونشون تصور بکن وقتی شما ۵ سالت بوده پدر و مادرت فوت میکردن زندگیت چطور بود حالا شما قرار باشی باهاشون تنهامون که نمیزاری ولی شرایط جوری هست که آسایش و آرامش ندارید کنار هم که بچه ها رو تا ازدواج بزرگ بکنید بخ چه سختی بعدشم مثلا داماد دار یا عروس دار بشین اون موقع طلاق بگیرید میشه به نظرت