2777
2789
عنوان

همسایه بی فکر

114 بازدید | 44 پست

بچه ها چند ماهه جاب جا شدم دو واحدی هستیم همسایه رو ب رو ی بچه کوچیک ۳،۴ ساله داره همسن بچه من بعد از این مدل بیخیال هاست که کرونا  و.. اصلا براش مهم نیست بر عکس ما که بخاطر شدت کرونا با خانواده خودمم فقط تصویری حرف میزدیم تا واکسن زدیم و اوضاع اروم شد یکم رفت و امد کردیم ولی ماسک و دستکش و الکل  مدام استفاده میکردیم ، و من به تمیزی هم حساسم با کفش تو‌خونه نمیایم 

خلاصه باهاش که اشنا شدم هی میگفت چرا ماسک میزنین شما میخندید بهم البته خیلی شوخه، واینم بگم من بچم یا خودمون یکم مریض باشیم  علایم داشته باشیم  بخاطره بچه های داداشم یا بابا مامانم اصلا خونشون نمیرم که خدایی نکرده اونا مریض نشن

حالا این همسایه کاملا بی خیالمون هر روز صبح بچش دمه خونه ماست در میزنه زنگ میزنه بچه منم دوسش داره درو سریع باز میکنه اگه درو قفل کنم یا باز نکنم چنان بلایی سرم میاره انقد گریه زاری میکنه اون بچه هم بیخیال نمیشه بره تا درو باز کنیم خلاصه باز ک میکنم بدون دمپایی تو راهرو راه میره میاد خونه ما میشینه رو مبل دست ب همه چی میزنه اوایل ب کف پاهاش الکل میزدم الان زورمم بهش نمیرسه حالا اینا که هیچ  اگه مریض باشه مامانش کنترل نمیکنه یا نمیگه باز میزاره این بچه بیاد تا حالا چنبار از هم سرماخوردگی گرفتن 

یا بچه من سرماخورده بوده رفتم بهش گفتم باز بیخیاله انگار نه انگار

خدا جونم شکرت

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چشمامو که باز میکنم زنگ زنگ نمیزاره ما به زندگیمون برسیم بچه غذا بخوره رفتم بهش با مهربونی گفتم میای در میزنی این بچه نشسته به غذا خوردن دیگه لب نمیزنه میخواد بیاد باهات بازی کنه نیا لطفا برو هر موقع غذا خورد خودش میاد انگار دارم با دیوار حرف میزنم یجوری بلندم گفتم مامانش بشنوه اون نزاره

خدا جونم شکرت

بچت رو ی جوری قانع کن در وبار نکنه سرگرمش کن

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏
زیاد سخت میگیری 

اسون گرفتم ی مدت گفتم حالا کرونا تموم شده ببخیال چشمامو باز میکردم میدیدم رو تخت کنارم نشسته با بچم دارن بازی میکنن بعد میپرید پا برهنه میرفت خونشون

خدا جونم شکرت
عزیزم اونم مثل تو حتما نمیتونه جلوش رو بگیره کلا از اول نباید رابطه ات رو صمیمی میکردی 

بخدا اگه صمیمی گرفته باشم اصلا در حد سلام علیکیم ولی خب کلافم‌ کرده در حدی ک بعضی وقتا میخوام بگیرم سرم بکوبم به دیوار

خدا جونم شکرت

از اینجور آدما به خدا پناه میبرم. همسایتو نمیتونی تغییر بدی. بنظرم موقعی که ممکنه بچه همسایه بیاد یا وقتی که اومد دخترتو ببر توی اتاق صدای آهنگی چیزی بزار باهم برقصین یا بخندین . چندبار که اینحوری بشه بچه همسایه هم خسته میشه دیگ نمیاد. ولی کارتو سخته و مقداری باید انرژی بزاری و گوش بزنگ باشی تا اومد بپری با بچه ات توی اتاق با ولوم 

ب نظرم ب مادرش بگو بچت کثیفه نمیخوام بیاد در بزنه و با بچه من بازی کنه جلوشو بگیر

اگه واقعا اذیت میشی ب مادرش بگو حالا اونم آرزو نداره ک با بچه شما بازی کنه صد در قد میگن بچه ها تنها نباشن بخاطر روحیه بچه ها میگه بیاد و بره

ب نظرم ب مادرش بگو بچت کثیفه نمیخوام بیاد در بزنه و با بچه من بازی کنه جلوشو بگیر

نه دوستان اصلا از این راهکارا  ندین بلاخره همسایس چشم تو چشم میشیم یبار کاری برام پیش اومد مجبور شدم بچمو بزارم نیم ساعت پیشش ادم خوبیه خانمه ولی انقد بیخیاله نمیگه بابا شاید  اینا کار داشته باشن نزارم بچم دم به دقیقه بره اونجا

خدا جونم شکرت