بچه ها چند ماهه جاب جا شدم دو واحدی هستیم همسایه رو ب رو ی بچه کوچیک ۳،۴ ساله داره همسن بچه من بعد از این مدل بیخیال هاست که کرونا و.. اصلا براش مهم نیست بر عکس ما که بخاطر شدت کرونا با خانواده خودمم فقط تصویری حرف میزدیم تا واکسن زدیم و اوضاع اروم شد یکم رفت و امد کردیم ولی ماسک و دستکش و الکل مدام استفاده میکردیم ، و من به تمیزی هم حساسم با کفش توخونه نمیایم
خلاصه باهاش که اشنا شدم هی میگفت چرا ماسک میزنین شما میخندید بهم البته خیلی شوخه، واینم بگم من بچم یا خودمون یکم مریض باشیم علایم داشته باشیم بخاطره بچه های داداشم یا بابا مامانم اصلا خونشون نمیرم که خدایی نکرده اونا مریض نشن
حالا این همسایه کاملا بی خیالمون هر روز صبح بچش دمه خونه ماست در میزنه زنگ میزنه بچه منم دوسش داره درو سریع باز میکنه اگه درو قفل کنم یا باز نکنم چنان بلایی سرم میاره انقد گریه زاری میکنه اون بچه هم بیخیال نمیشه بره تا درو باز کنیم خلاصه باز ک میکنم بدون دمپایی تو راهرو راه میره میاد خونه ما میشینه رو مبل دست ب همه چی میزنه اوایل ب کف پاهاش الکل میزدم الان زورمم بهش نمیرسه حالا اینا که هیچ اگه مریض باشه مامانش کنترل نمیکنه یا نمیگه باز میزاره این بچه بیاد تا حالا چنبار از هم سرماخوردگی گرفتن
یا بچه من سرماخورده بوده رفتم بهش گفتم باز بیخیاله انگار نه انگار