الان یک ماه پامو عمل کردم نتونستم برم سر کار...الان دخترم خیلی خوشحال میگه چقدر خوبه که خونه ای..هیچ وقت انقدر خوشحال ندیده بودمش..
خطاب به فرزندم..سالها بعد زمانی که پیر شدم و موهایم سپید...اولین تصویری که با بستن چشمهایم به یاد خواهم آورد این خواهد بود...زمانی که در آغوشم جا میشدی و من تمام دنیایت بوده ام🤍
اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب ک هست از مسلمانیِ ماست اونا فرهنگشون پایین بوده ربطی به دینشو ...
الانم برام گزارش زدن..تایپم حذف شد...خیلی جالبه
خطاب به فرزندم..سالها بعد زمانی که پیر شدم و موهایم سپید...اولین تصویری که با بستن چشمهایم به یاد خواهم آورد این خواهد بود...زمانی که در آغوشم جا میشدی و من تمام دنیایت بوده ام🤍
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
اره. ولی متاسفانه از این دسته آدمهای بی فرهنگ خیلی دور و برمون هست. البته بهتره بگمنژاد پرست. هرکی ...
من تو طول زندگیم نود درصد آدم ها به ما برخورد بد داشتن...آخه واقعا اینا اصول دینشونه
اره. ولی متاسفانه از این دسته آدمهای بی فرهنگ خیلی دور و برمون هست. البته بهتره بگمنژاد پرست. هرکی ...
بارها تو محیطی بودم که فهمیدن مسیحی هستم اومدن بهم گفتن از من متنفرن..من آزارم به هیچ کسی نرسیده حتی لسانی...
فعلا که ندارم...ولی تمام تلاشمو دارم میکنم این اتفاق بیفته
امیدوارم. یا حداقل مکان زندگیتون و عوض کنید. بعضی مناطق یا شهر ها تعصبشون خیلی کمه.
اصفهان خوبه فقط چون مسیحی زیاد داره..ولی به خاطر مشکل زندگی اومدم تهران...دیگه عادت کردیم...فقط باید پنهون کنی از همه.