2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 24 پست
اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب ک هست از مسلمانیِ ماست اونا فرهنگشون پایین بوده ربطی به دینشو ...

اره. ولی متاسفانه از این دسته آدمهای بی فرهنگ‌ خیلی دور و برمون هست. البته بهتره بگم‌نژاد پرست. هرکی که مثل خودشون نباشه از نظر اونا بده.

اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب ک هست از مسلمانیِ ماست اونا فرهنگشون پایین بوده ربطی به دینشو ...

الانم برام گزارش زدن..تایپم حذف شد...خیلی جالبه 

سالگرد ازدواجمون بی تو...با یاد تو آغاز شد...وبا خاطراتت ادامه دارد..۱۶ اردیبهشت..سالگرد یکی شدنمون مبارک...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره. ولی متاسفانه از این دسته آدمهای بی فرهنگ‌ خیلی دور و برمون هست. البته بهتره بگم‌نژاد پرست. هرکی ...

من تو طول زندگیم نود درصد آدم ها به ما برخورد بد داشتن...آخه واقعا اینا اصول دینشونه

سالگرد ازدواجمون بی تو...با یاد تو آغاز شد...وبا خاطراتت ادامه دارد..۱۶ اردیبهشت..سالگرد یکی شدنمون مبارک...

اره. ولی متاسفانه از این دسته آدمهای بی فرهنگ‌ خیلی دور و برمون هست. البته بهتره بگم‌نژاد پرست. هرکی ...

بارها تو محیطی بودم که فهمیدن مسیحی هستم اومدن بهم گفتن از من متنفرن..من آزارم به هیچ کسی نرسیده حتی لسانی...

شرایطشو ندارید مهاجرت کنید؟

فعلا که ندارم...ولی تمام تلاشمو دارم میکنم این اتفاق بیفته

امیدوارم.  یا حداقل مکان زندگیتون و عوض کنید. بعضی مناطق یا شهر ها تعصبشون خیلی کمه.

اصفهان خوبه فقط چون مسیحی زیاد داره..ولی به خاطر مشکل زندگی اومدم تهران...دیگه عادت کردیم...فقط باید پنهون کنی از همه. 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز