2777
2789
عنوان

خیلی خوشگلا بیاین😎😃

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 23 پست
خیلی حس خوبی بود مجردی کلی خاطرخواه و خواستگارای زیاد و ازدواجمم بخاطر خوشکلیم بود وفاصله طبقاتیمون ...

یعنی شما خوشبختیتو مدیون خوشگلیت میدونی؟

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

خیلیا بهم میگن کیوت یا خوشگل... دقیقا برعکس بچگیام البته 😂... تنها تغییری که بیشتر تو زندگیم به چشم میاد اینه که با این سن کمم نسبت به همین و سالام خواستگارای بیشتری دارم و پیشنهاد دوستی متوسط😬 به عنوان مدل برای آرایش یا مدل مو هم زیاد بهم پیشنهاد داده میشه 

ولی کلا از درون پوچم و افسردگی دارم یکم بخاطر همینم همه چیز عادیه برام🤕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلیا بهم میگن کیوت یا خوشگل... دقیقا برعکس بچگیام البته 😂... تنها تغییری که بیشتر تو زندگیم به چشم ...

پس عملا خوبی خاصی نداشته

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
دقبقا

یبار تو دسشویی بودم یه دختر اومد گفت میدونی خیلی خوشگلی به مامانم گفتم گفت مسخرت کرده 😐😹

آدم های درست همیشه می مانند...    دلیل باش تا آدمها ایمان بیاورند آدمهای خوب هنوز وجود دارند... 💚
پس عملا خوبی خاصی نداشته

تنها خوبی که از نظر من می‌تونه داشته باشه(بر اساس تجربه) خیلی راحت تر میشه کار پیدا کرد یعنی سریعا بهت جذب میشن 

(البته اگر آدم خوشگل هم نباشه با یسری تغییرات جزئی و مراقبت همه مشکلات حل میشه)😍