2777
2789
عنوان

خیلی خوشگلا بیاین😎😃

360 بازدید | 23 پست

کسایی که ازنظر بقیه یعنی عموم ادما خیلی خشگلن 

بیاید بگید خوشگل بودن چه حسیه؟🤭😅

بگید خشگل بودن چه کیفیتی رو به زندگیشون اضافه کرده که اگه خوشگل نبودن اون شرایط خوب ونداشتن!

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا خیلیا میگن خوشگل و نازی 

ولی هیچ مزییتی نداره جز متلک پروندن و اووف اوووف کردن 🥲

البته خواستگار هم زیاد داشتم و دارم 

دیگه چی 

آها چون قد و هیکلمم زیاد متفاوته همه جا دیده می‌شم+خوشگلی

یعنی میگی خوشگل بودنت بهت حالی نداده؟

همه نگام میکنن یا شده  غریبه ها بیان بگن خیلی دوست دارم چهرتو ولی از درون خالیم خودمو دوس ندارم نمیدونم چرا 😔

آدم های درست همیشه می مانند...    دلیل باش تا آدمها ایمان بیاورند آدمهای خوب هنوز وجود دارند... 💚
همه نگام میکنن یا شده  غریبه ها بیان بگن خیلی دوست دارم چهرتو ولی از درون خالیم خودمو دوس ندارم ...

خب چون دوست داشتن خود به عزت نفس وحرمت نفس برمیگرده وهیچ نطالعه علمی نشون نداده زیبایی باعث افزایش اون دوتامیشع

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

خیلی حس خوبی بود مجردی کلی خاطرخواه و خواستگارای زیاد و ازدواجمم بخاطر خوشکلیم بود وفاصله طبقاتیمون با خانواده همسرم زمین تاآسمون بود چون خوشکل بودم😁الانم باوجوددوتا بچه به لطفه خدا هنوز خواستگار پیدامیشه ومیگن چقدرنازی 😁

خب چون دوست داشتن خود به عزت نفس وحرمت نفس برمیگرده وهیچ نطالعه علمی نشون نداده زیبایی باعث افزایش ا ...

مهمه تو خانواده از اول چطوری بهت نگاه کنن نه که میگن زشتی نه ولی زیاد اعتماد بنفس ندادن

آدم های درست همیشه می مانند...    دلیل باش تا آدمها ایمان بیاورند آدمهای خوب هنوز وجود دارند... 💚