2777
2789
عنوان

خنگم؟

34 بازدید | 23 پست

من نمیدونستم ک با هر کارتی میشه عابذ بانک رفت و برداشت وجه کرد.. فقط فک میکردم  کارت کشاورزی  فقط از بانک کشاورزی..مرده ارژانسی بهم گفت مگ تو ممکلت ایران زندگی نمیکنی؟ شما مثلا درس خونده این.. منم گفتم تو دانشگاه ک این جور چیزا رو یاد نمیدن... ب نظرتون عادی نیس ک من نمیدونستم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فقط پولدار نیستیم که وارد باشیم😁

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی

من جات بودم میگفتم ن ی ۷ سالی میشه آمریکا بودم چقدر تهران عوض شده👀🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

من تا پارسال همین فکرو میکردم عزیزم  تو خیابون از یکی پرسیدم میشه با کارت بانک ملی از این باجه برداشت کنم؟(باجه تجارت بود)و ایشون گفتن میشه،چقدرم خوب و محترمانه گفتن بهم