2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من بخاطر دوربین عالی که داره گرفتم ، ولی در کل راضی هستم ، فقط از اینکه باید اشتراک بخرم مثلا یه ه ...

باید اشتراک بخریم ?

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
منم شیائومی دارم چون همه برنامه ها روی ایفون نصب نمیشه بیشتر این برام کاربرد داره راحت ترم باهاش

اره ایفون فقط کیفیتش خوبه شیائومی واقعا عالیه

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 
اره ایفون فقط کیفیتش خوبه شیائومی واقعا عالیه

آیفون آدم دق میده تا یه چیز روش نصب کنی

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
باید اشتراک بخریم ?

همه برنامه ها که نصب نمیشن براحتی روش

چند روز پیش همراه بانک سپه یهو پرید

بعد برام پیام اومد که باید از یه سری app ها اشتراک بخرم تا بتونم نصبش کنم 😢

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃
منم دوست دارم ایرپاد بگیرم ولی سر در نمیارم چطوری باید وصل شم به گوشی؟

با بلوتوثه گوشی وصل میشی

همه برنامه ها که نصب نمیشن براحتی روش چند روز پیش همراه بانک سپه یهو پرید بعد برام پیام اومد که ...

عجب بابا من هنوز با همون کوشی شیایومی کار میکنم روش اپ نصب نکردم

همه برنامه ها که نصب نمیشن براحتی روش چند روز پیش همراه بانک سپه یهو پرید بعد برام پیام اومد که ...

سیب اپ بخر راحت شو همه اپلیکیشنای ایرانی ازونجا دانلود کن

خدايا شكرررت✨
مدل هاش چی؟ کدوم بهتره ؟میگن مدلای مختلف داره درسته؟

ببین من آیفون و خریدم بقیه رو نمیدونم مال من ایرپاد پرو 2 هست ولی قیمتهای کمتر تو بازار هست باید بری بپرسی من زیاد سر در نمیارم

عجب بابا من هنوز با همون کوشی شیایومی کار میکنم روش اپ نصب نکردم

من اشتباه بزرگی که کردم گوشی قبلیم رو بخشیدم رفت😢

الان واقعا نیاز داشتم بهش!

شما حواستون باشه گوشی قبلیتون رو از دست ندین

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃