2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه ی مدت فقط با آیفون کار کنی و هیچ گوشی دیگه ای دستت نگیری مطمئن باش هیچ برند دیگه ای بجز آیف ...

میدونم ولی خب خیلی محدودیت داره منم کارم با گوشی زیاده میره رو اعصابم😅😅

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉

و منی ک چرم قاب گوشیم کنده شده باز با چسب حرارتی چسبوندم دوباره داره کنده میشه نگرانم چسب حراتیم تموم شده😂😂😂😂😂😂

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 

۷گیگ اینترنت میگیرم ۳۰تمن یجوری قطره چکونی استفاده میکنم تا اخر ماه برسه واقعا افسردگی گرفتم با دیدن این تاپیک 😂

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
من ۱۴ پرومکس دارم سنگین هست نسبت به گوشی‌های دیگه و خیلی بزرگ ولی عادت میکنی بعد یه مدت ... پلی کلا ...

ریجستر کردی?

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
بله

ایران خریدید ? آخه گفتن تو ایران تا اطلاع ثانوی ریجستر نمیشه ... اگر تهران خریدید میگید از کجا ? همسرم میخواد بخره ممنون

ایران خریدید ? آخه گفتن تو ایران تا اطلاع ثانوی ریجستر نمیشه ... اگر تهران خریدید میگید از کجا ? همس ...

بله از ایران من همسرم موبایل فروشه تو علاالدین اگر میخواید آدرسشو بهتون بدم

بله از ایران من همسرم موبایل فروشه تو علاالدین اگر میخواید آدرسشو بهتون بدم

مرسی اگر بدید ممنون میشم ما رفتیم بخریم از چاروسو و دی جی لند پاسداران گفتن رجستر نمیشه همسرمم فعلا دست نگه داشت خوشحال میشه بشنوه ممنون