2777
2789
عنوان

ما هیچکسو نداریم!

139 بازدید | 25 پست

مادربزگ و پدربزرگ هام سالها پیش فوت کردن خاله ندارم 

یه دایی دارم تهرانه یه عمه دارم قهره باهامون عمو هم ندارم

وقتی دوستام میگن میریم خونه خالم یا جایی مهمونی دلم میگیره که ما هیچکسو نداریم و این چه قدر بده

چقدر خوبه خونه مادربزرگ پدر بزرگ خوشبحالتون خدا براتون نگهشون داره قدرشون رو بدونین

هرکس سنه اولدوز دیه اوزیم سنه آی دمیشم

واقعا خوش بحالشون............................منم هیشکیو ندارم  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم ندارم😐خانواده پدری ک هیچ.تک فرزند بوده

مامانمم ک ۳تاخواهر داره ک سالی یه بار اونم تو ختم ببینیم.یدونه دایی ک ایکاش نبود.خونمونو کرده تو شیشه😑

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

ما یه لشگر فامیل داریم که باهاشون ارتباط نداریم خداروشکر

فامیل مادریم از دشمن خونی بدترن فامیل پدریم بد نیستن ولی شهرستانن و چند سال یه بار همو میبینیم 

من از اینکه با همچین فامیلایی رابطه ندارم خوشحالم ولی همیشه حسرت فامیل صمیمی و مهربون دارم 

اینجا جاییه که خجالت نمیکشم بگم منم نیاز دارم کسی عاشقم بشه نیاز به لمس و محبت دارم نیاز به شنیدن حرف های عاشقانه دارم  دلم میخواد ازدواج کنم اما کسی عاشقم نمیشه 
ما یه لشگر فامیل داریم که باهاشون ارتباط نداریم خداروشکر  فامیل مادریم از دشمن خونی بدترن فامی ...

مثل من❤️‍🩹دلم دورهمی شاد خانوادگی میخواد دختر هاله پسر خاله میخواد

هرکس سنه اولدوز دیه اوزیم سنه آی دمیشم
خیلی سخته واقعا

من ک ب کتفمم نیس.بهتر

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

دقیقا منم اینارو ندارم حتی خواهر برادر هم ندارم

مناسبتا واقعا دلم میگیره

یکی‌توی یه تاپیک پرسید تا حالا کسیو دیدین از حسودی گریه کنه گفتم اره من 

من واقعا از بی کسی و حسودی به بقیه ک فامیلای خوب و خانواده دارن گریه کردم