2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای نوزاد مد نظر هست و خیلی با اسم های امروزی حال نمیکنم

نه دوست دارم اسم عربی باشه و نه ترکی

ممنون از دوستانی که در تاپیک نظر دادن

البته خودم این اسم رو دوست دارم و قطعا انتخابش میکنم ولی به نظرم اشتباه کردم که تاپیک زدم چون نظر شخصی هر فرد برای خودش محترم هست واین برام تجربه شد

اسمای چرت و پرتی که این همه آدم میذارن😂

واقعا اسم های عجیب غریب امروزی رو دوست ندارم و خیلی ها متاسفانه انتخاب این اسم ها رو معیار با کلاسی و سانتال مانتالی میدونن

به نظرم این اسمو نزارین بهتره چون ممکنه دراینده مسخرش کنن 

تو این همه سال دوران تحصیلم یه سال فقط یه پونه داشتیم، همه عاشق اسمش بودن

حتی یه دبیر جلسه اول بهش گفت خیلی اسمت قشنگه

هیچ کس هم مسخره نکرد چه بسا که حس خوب میگرفتیم  

به نظرم این اسمو نزارین بهتره چون ممکنه دراینده مسخرش کنن 

درود بر شما

به نظرم هر اسمی رو میتونن مسخره کنن 

من به نسل آینده امیدوارم که انقدر مثل نسل گذشته بی فرهنگ نباشن که اسم رو مسخره کنن و اسم پونه در زمره اسم های مسخره کننده نیست

به هرحال ممنون از نظرتون

تو این همه سال دوران تحصیلم یه سال فقط یه پونه داشتیم، همه عاشق اسمش بودن حتی یه دبیر جلسه اول بهش ...

چقدر قشنگ و زیبا گفتین

من دیدگاه شما رو دوست داشتم

چون خودمم دقیقا مثل شما برام اتفاق افتاد و در باشگاه ورزشی یه پونه خانم داشتیم که واقعا اسمش به دل مینشست

واقعا اسم های عجیب غریب امروزی رو دوست ندارم و خیلی ها متاسفانه انتخاب این اسم ها رو معیار با کلاسی ...

پونه قشنگه عزیزم منم از اسمای عجق وجق امروزی خوشم نمیاد دخترم چن روز دیگ دنیا میاد میخوام اسمشو بهار بذارم خیلیا میگن قدیمیه ولی بنظر من قشنگه و معنیشم روشه و اینکه همیشگیه پونه هم مثل اون

تکیه میدهم به آسمانی که روی ابرهایش خدا نشسته🍃
پونه قشنگه عزیزم منم از اسمای عجق وجق امروزی خوشم نمیاد دخترم چن روز دیگ دنیا میاد میخوام اسمشو بهار ...

درود بر شما

ممنون از نظرتون

بله پونه قشنگه  و همچنین بهار واقعا اسم قشنگی هست و به بچه حتی شخصیت میده و مورد تایید من هم هست

اصلا هم قدیمی نیست

بعضی اسم ها قدیمی نمیشن