2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها ببخشید من همش جوش‌های چرک دار میزنم  خطرناکه

یعنی تبخال تناسلی؟؟؟ دکتر برید حتما تشخیص بدن جوشهست یا چیز دیگه... نگران نباشید هرچیزی درمان داره. 

یعنی تبخال تناسلی؟؟؟ دکتر برید حتما تشخیص بدن جوشهست یا چیز دیگه... نگران نباشید هرچیزی درمان داره.& ...

من اصلا ازین چیزا سر در نمیارم ،نزدیک واژن نیست بالا  زیر شکمم منظورم بود

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

من اصلا ازین چیزا سر در نمیارم ،نزدیک واژن نیست بالا  زیر شکمم منظورم بود

خیلی ببخشید محل شیو نیست که حساس شده جوش چرکی میزنه؟ اگر قسمت شیو هست حتما بخاطر همین باشه. اما دکتر برید اگر چیز دیگه باشه زودتر تشخیص بدن درمان بشه 

خیلی ببخشید محل شیو نیست که حساس شده جوش چرکی میزنه؟ اگر قسمت شیو هست حتما بخاطر همین باشه. اما دکتر ...

اره محل شیو‌،خیلی درد بدی می‌کنه و اندازه یه بند انگشت باد می‌کنه خالیش می‌کنم 

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

اره محل شیو‌،خیلی درد بدی می‌کنه و اندازه یه بند انگشت باد می‌کنه خالیش می‌کنم 

دستش نزن. اصلا نترکون.. با سرکه سیب شستشو بده حتما دکتر برو. خدای نکرده تبخال باشه با ترکوندن بدتر میشه و پخش میشه 

دستش نزن. اصلا نترکون.. با سرکه سیب شستشو بده حتما دکتر برو. خدای نکرده تبخال باشه با ترکوندن بدتر م ...

عه نمی‌دونستم  ممنون که گفتی،اخه اصلا دردش بسیار شدیده مجبوره خالی کنم 

دوستان دکتر خبره برای تشخیص زگیل تناسلی سراغ دارید؟ دکتر زنان و پوست.... فقط لطفا اسمی از عاطفه الهویی نیارید زودتر بگم بازاریاب هاش نریزش اینجا جواب سوال من بدن 😂