2777
2789

اسکراپ

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکی میشناسم توی ۳۰ سالگی ی دفعه جوش زد بعد سال ها هیچ تغییر نمیکرد  تا دوماه داشتش این جوش رو بعد بهش گفتم آلورا بزن زد درست شد

بعد سفیده تخم مرغ خیلی خوبه 

سفیده رو جدا کن بعد اینقدر هم بزن که کف کنه بزارش روی پوستت بعدی لایه از دستمال کاغذی روز بزار بعد دوباره ی لایه سفیده تخم مرغ بزن بعد بزار کامل خشک بشه بعدش ۲۰ دقیقه صبر کن بعد بشورش خیلی خوبه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

من اصلا جوش نمیزدم یه مدت مدام گرمیجات خوردم یه جوش بزرگ و التهابی رو گونم زد منم دستکاریش کردم الان بعد دو ماه هنوز جاش کاملا قرمز مونده لایه بردار و اسکراب زدم هنوز هیچی پریروز رفتم مزونیدلینگ اونم که فعلا هیچ تاثیری ندیدم تو این اوضاع نمیتونم بیشتر از این هزینه کنم تصمیم گرفتم بیخیالش بشم 🥲

زیاد زدم تاثیر ندیدم 

من چندتا روش عالی بلدم

اول ماهی یک بار برو کربوسی تراپی

دوم روتین پوستت ورعایت کن

سوم از آلفا آربوتین اوردینری استفاده کن

حتما جواب میگیری منم دعا کن

قهوه ای کمرنگه ولی نمیدونم چجور بره

اول یه شوینده روشن کننده بخر مثل ویتالایر ، نوآکنه و.. ک هر صبح و شب باهاش صورتتو بشوری 

بعد یه ضدلکی بخر ک تو ترکیباتش لایه بردار و ویتامین سی داشته باشه مثل راکوتن یا ساین اسکین ک از یک شب در هفته شروع کن بعد آبرسان بزن به لک هات و صبحشم حتما ضدآفتاب بزن و هر ۲ ساعت تمدید کن حتی تو خونه! 

چون پوست با روشن کننده نسبه به آفتاب حساس میشه و اگه نزنی بدتر نتیجه برعکس میده 

کمتر از ۳ ماه نتیجه میگیری البته خیلی زودتر از اینا جواب میگیری من دیگه نهااایتشو در نظر گرفتم

سلام من چندین سال رفتم دنبال درمان پوستم از کرمای دیت ساز و لیزر و دکتر بگیرررررر تا ماسک و ....چند سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت.لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه چهارصد هزاری بره لیزر.یه جور کرمهای پاکستانی معجزه شب زدم پوستم اولش خوب شد بعدش داغون و نابود شد بعداز قطعش جوش‌های بزرگی زدم که جاش چال شده بدبختی درمان ندارن توروخدا معجزه نزنید همش اشقاله.یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو تو دیوار همدان پیدا کردم که کرمهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا درست میشد خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت ضمانت بازگشت محصول شو تا ده شب میداد.الان لک صورتم کاملا رفته کک‌و مکم رفته .وای صورتم پنج درجه سفید شده انقدر عاااااالی شدم چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم.کلاچهرمو عوض کرده شاید سیاه بودم انقد تغییر کردم خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوساله لک صورتم برنگشته ولی یکی دو درجه نسبت به اون موقع که کرمو هر شب میزدم تیره شده ها ولی برنگشته به حالت قبلش.منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم حرف شنیدم...دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه توروخدا به هرکسی برای کرم اعتماد نکنید مخصوصا الان که کرم دست‌ساز زیاده.این خانم من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش09026744639
از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید
شماهم کرم زدید نتیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه