2777
2789
عنوان

و مثل مو 😂😂😂عکسسس

2258 بازدید | 20 پست

هرشب یا نقاشی یا کاردستی 🤭خودم ذوق مرگ شدم واسش😄

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرشب یساعت زنگ نقاشی دارم کلاس اول و این دنگ و فنگا

اخی خوبه که سر گرمی شبا بلنده

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
رقابت بین اولیاست تا بچه ها😄

😆😆😆😆زمان ما مادرا سالی دوبارم نمیپرسیدن چکار دارین الان بچه ها خبر ندارن از برنامه فردا 😃🙃🙃😃😃

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
😆😆😆😆زمان ما مادرا سالی دوبارم نمیپرسیدن چکار دارین الان بچه ها خبر ندارن از برنامه فردا 😃🙃🙃😃 ...

دقیقا همینه

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

میخوامش🥺

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

🤥🤥🤥ناقابله😅😅😅😅

عزیزم واسه اون تایپیکت که شربت اشتها به دخترت دادی خوب شداشتهاش راضی بودی؟عوارصی نداشت؟دکترواسه بچه ده ماهه من داده نمدونم خوبه واسش یانه؟

لطفا جواب بده 

عزیزم واسه اون تایپیکت که شربت اشتها به دخترت دادی خوب شداشتهاش راضی بودی؟عوارصی نداشت؟دکترواسه بچه ...

عزیزم یادم نیست کدوم شربت رو میگی

ولی من تابستون دخترم آزمایش داد و دکتر بهش دوتا شربت اشتهااور داد بهش سر سوزن وزنش بالا و اشتهاش بهتر نشد

یکی از شربتارو تا ته خورد تموم کرد دومین شربت رو تا نصفه بهش دادم دیدم اصلا فرقی نداشت

عزیزم یادم نیست کدوم شربت رو میگی ولی من تابستون دخترم آزمایش داد و دکتر بهش دوتا شربت اشتهااور داد ...

همون شربتی که واسش تایپیک زدی..کیدزی اپتایت

اگه ازمایش بردی سالمه ولش کن فقط به خوردوخوراکش برس یدفعه ای رشدمیکنن انشالله