2777
2789
عنوان

جاری💔

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 28 پست

آنقدر بدم میاد عکس غذا میزارند  . حالا باردار هم نباشی بازم گاهی آدم هوس می‌کنه. چقدر دل ها می‌شکنه بخاطرش. چه لزومی داره که الان شما بفهمین من چی خوردم ؟ که چی.؟ اگه کسی همیشه این چیزا رو بخوره رسانه ای نمیکنه چون براشون خاص هست عکس میزارن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پیمانه برنج رو خوب بشور (اگر نیم دونه باشه عالیه)

بزار بپزه بهش دو پیمانه شکر اضافه کن با زعفران دم کرده و یکم کره

اگر گلاب و هل دم کرده هم بریزی عالی میشه

حدود ٣-۴ ساعت زمان پختشه 

درست کن بخور نوش جونت

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن

کاراونها اشتباه ولی خودتم شعله زرد درست کن هیچ وقت توزندگی اینو من هزاران بار گفتم به غیر ازخدا چشمتون دست کسی نباشه 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
کاراونها اشتباه ولی خودتم شعله زرد درست کن هیچ وقت توزندگی اینو من هزاران بار گفتم به غیر ازخدا چشمت ...

ولا شرایط درست کردنش ندارم 

خوابگاهیم

بعدم ویار خیلی بدی دارم

شرایط بارداری خوبی سپری نمیکنم

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی
هزار تا حرف درمیارند

یه دکتره میگف ویار ایناالکیه تاثیری توسلامت بچه اینا نداره

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...

خودم تجربشو دارم جاری بزرگم وقتی پسرمو حامله بودم پیشم لواشک بادام خوراکی های جوروا جورمیخورد وتعارفم نمیکرد خیلی دستمون تنگ بود زمین گرده برای بچه دومش ازمن بد تر سراغش اومد روزی دست خداست انشاالله تو ازهمشون خوشبخت تر میشی چشم جاریات ازحسودی دربیات 🙈🙈🙈🙈🙈

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.