2777
2789

چند دقیقه شد که دوتا خط شد؟

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود

چندتا خط انداخت؟؟چه پررنگ چه کمرنگ؟

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خراب شده.  بهتره یکی دیگه بزنی

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟

ولی فکر کنم مثبت باشه

الان پخش شدگیش رفتا ولی خط دومش هاله انداختااا

مبارکه. بارداری 

2791
2779
2792