2789
عنوان

خاله جوگیرم

78 بازدید | 6 پست

خاله ام یجوری رفتار میکنه انگار منو با خدمتکار اشتباه گرفته. درسته من تو خونمون به مامانم کمک میکنم اما اون جوری رفتار میکنه توقع داره وقتی به مامانم زنگ میزنه مامانم بگه من تو خونه فقط رو‌ تخت خوابیدم هیچ کاری هم نمیکنم کل کارارو‌ دخترم انجام میده...

خوب من نمیگم کمک نمیکنم اما خودمم کار و زندگی دارم ... هرچند به مامانم گفتم وقتی خاله زنگ میزنه بگو منم دارم کارا خونه انجام میدم ... 

حتی به مامانم گفتم اصلا تو هیچ کاری نکن تو خونه بزار من همه کارارو‌ انجام میدم... هم دارم کار میکنم که خرج خونه رو بدم هم تو کارا به مامانم کمک‌ میکنم اما از نظر خاله ام و‌ خواهرام من هیچ کاری نمیکنم. اگه زنگ بزنن به مامانم‌ بگه فلان کار میکنم میگه پس دخترت کجاست. بده اون انجام بده

جالبه اسمم هم صدا نمیزنه میگه اون دخترت... اونوقت سراغ خواهرامو بخات بگیره اسمشونو میگه... ولی تا حالا جز اینکه بمن بگه اون دخترت نشنیدم اسممو‌ ببره پشت تلفن ... موندم من چه بدی بهش کردم... انگار من یه کلفتی هستم از نظرش که کارمو درست انجام نمیدم 😐

کلا همشون همین شکلین من که دکمه همه اشونو زدم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو هم بهش محل سگ نده زنگ زد به مادرت بگو باز اون خواهرت زنگ زد والا مردم کارو زندگی ندارن فقط تو ک ...

اره بخدا. هر روزم زنگ میزنه میگه چکار میکنی چکار نمیکنی. کافیه مامانم بگه فلان‌کار میکنم‌ تا جوگیر بشه خودش دخترش شوهر کرده کارا خونه‌ رو‌ هم خودش انجام میده الان من میخوام ازدواج‌ کنم میگن بفکر مامانت نیستی که پیر میشه کسی پیشش نیس شوهر میخوای چکار. 

به مامانم گفتم اصلا کار نکن تا اینقد پشت سر من حرف نزنن. مامانم میگه منکه نمیتونم‌ هیچ کاری تو خونه‌ نکنم خسته میشم‌ حوصله ام سر میره.