2777
2789
عنوان

حسابداری

338 بازدید | 10 پست

سلام وقت بخیر

ببخشید من  دخترم.کارشناسی حسابداری خوندم دانشگاه سراسری روزانه . یکساله فارع التحصیل شدم. ب امید آزمونهای استخدامی و دولتی و بانک.اما هیچ فایده نداره کلی هزینه بابت ثبت نام میدیمو آخرم یه نفر با بندپ اسمش درمیاد. اما مشکلم اینه هر جا میرمم میگن سابقه من ک سابقه ندارم و چیزی بلد نیستم آخه چکنم!؟ کسایی ک الان حسابدار موفقن و کاربلد میشع راهنماییم کنن بگن از کجا شروع کردن و استارتش کجاس ممنون

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میشه بیشتر بگید دوره ها کجا میگذرونی؟

آموزشگاه های فنی حرفه ای. البته الان هم ی شرکت حسابداری پیدا کردم ک دوره میذاره ولی هنوز شروع نشده. ولی بعدش باید حتما برین کارورزی 

آموزشگاه های فنی حرفه ای. البته الان هم ی شرکت حسابداری پیدا کردم ک دوره میذاره ولی هنوز شروع نشده. ...

برای یه حسابدار تازه کار حقوق چقدره؟ و آخرش تا کجا میشه پیشرفت کرد؟

برای یه حسابدار تازه کار حقوق چقدره؟ و آخرش تا کجا میشه پیشرفت کرد؟

حقوقش نهایت قانون کار. فک میکنم اگ مدرک مرتبط داشته باشی جای پیشرفت داره ولی با این دوره ها نهایت بشه ی حسابدار ساده شد.

میشه بیشتر بگید دوره ها کجا میگذرونی؟

دوره ها هیچ فایده نداره آخری مدرک یا لوح میدن باز هر جا میریم ب این کاغذا نگا هم نمیکنن خودم کلاسای مجتمع فنی شرکت کردم اخری من موندمو کاغذ تیکه. فقط میگن سابقه یا چی بلدی

دوره ها هیچ فایده نداره آخری مدرک یا لوح میدن باز هر جا میریم ب این کاغذا نگا هم نمیکنن خودم کلاسای ...

سابقه که ندارم 

یعنی مدرک دانشگاهی بهتره؟ اگه آره ارشد حسابداری بکیرم