2777
2789

هرچه قدر بیشتر قبلش بلد نباش، بعد از آموزش راننده ی بهتری میشی

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسونه نگران نباش 

نکته ایی ندارم😂

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

نه بابا اصلا هرچی م بلدی بگو بلد نیستم 

بزار کامل واست توضیح بدن

اینجوری کنی واست کم میزاره ها 

مثلا یک سری کارا رو باید برای زیر و بند ماشین انجام بدی که خراب نشه 

اونا رو بهت نمیگه در صورتی که مهمه

همشو میگه البته اگه مربی آقا هست و شما به محرم نامحرم اعتقاد داشته باشید دستکش بپوشید

مثلا میگه این برف پاکنه این دنده اس دنده رو اینجور بگیر این دنده یک هس اولش رانندگی شاید نداشته باشی فقط آشنایی با ماشینه🤭😅

.

فقط به مربیت بگو که حتما همه موارد رو بگه.

البته نه از روز اول که بهش بربخوره.

مربی اول من این خیابون طرشت تهران رو گرفته بود 45 دقیقه رو میگفت برو آخر خیابون بیا بالا!

عوض کردم نمیگم باید همون اول تو خیابونای شلوغ برید اینطوری مزاحم مردم میشید ولی دستتون راه افتاد باید شلوغی رو ببینید. رانندگی تو اتوبان که با شدت رد میشن رو ببینید. رانندگی تو شب رو ببینید. استفاده از دکمه هایی که جلوتونه رو بلد بشید.

من تا مدتها بلد نبودم بوق بزنم  

یا فلاشر وقتی یه مورد اضطراری پیش میاد مثلا یکی از دستگاههای ماشین کار نمیکنه و میخواهید بکشید کنار.

اینکه عادت کنید راهنما بزنید. نه فقط برای امتحان دادن بلکه برای احترام به کسائی که پشت سر شما حرکت میکنن و شما یهو به سمت راست و چپ میکشید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.