2777
2789
عنوان

بخت گشا

| مشاهده متن کامل بحث + 4118 بازدید | 38 پست
سلام گلم هر دوتاشم میشه یه ختم داریم از هروز بخواهی میتونی شروع کنی و غسل نمیخاد ویکیش همون که من گف ...

ممنونم گلم خدا کنه منم حاجتم بگیرم ، ایشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده دارن اذان میگن به حق این اذان

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کاملا درکت میکنم چون خودمم ۳۰ سالگی ازدواج کردم اون روزا یادمه فک میکردم همه درها بستس یه حس بدی داشتم نامید بودم فک میکردم هیشکی دوسم نداره بعدش با خودم فک کردم مسیر وروش زندگیمو عوض کنم رفتم سر کار به خودم می‌رسیدم در حد معمول و همش در درونم میگفتم من هیچی کم ندارم من کاملا کیس مناسبی هستم وقتی خودم اینو  قبول کردم خیلی خواستگار برام پیدا شد با یه مورد خوبم ازدواج کردم توام قبول کن که از هیشکی کم نیستی به حرف و نظرات مردم هم اهمیت نده مطمئن باش برا توام کیس مناسب خودت هس، خوشبخت باشی گلم 

ممنونم گلم انشاله حاجت روا میشین بنظرم همینکه میخایی با دعا کارتو راه بندازی ینی خدا به دلت انداخته ...

درسته عزیزم ، فقط خدا رو دارم ، باید خودش فقط کمک کنه 

من کاملا درکت میکنم چون خودمم ۳۰ سالگی ازدواج کردم اون روزا یادمه فک میکردم همه درها بستس یه حس بدی ...

دقیقاً منم همونجام ، همه درها بستس فقط در خدا رو میزنم ، حرف هیچکس دیگه برام مهم نیست ، ممنونم از حرفهای قشنگت ، چشم منم اینکارها رو انجام میدم ،از خدا می‌خوام هر چی میخوای بهت بده ،