2777
2789
آره واقعا، مگه رقص تو مراسم مردم چه فرقی با رقص تو مراسم خود آدم داره،

منم همینو میگم تموم مادرشوهرم، خواهرشوهرم 1هفته پیش تو مراسم عقد پسرخالش رقصیدن تموم فامیلهای شوهرم از اول وسط بودن تا آخر به ما ک میرسه میگن ما عزاداریم باید صبر کنید تا سال پدرم من ازین زورم اومد بهمون زور میگن

الان نگاه مردم تغییر کرده بعد از چهلم اگه بخوان حتی بچه ها عقد ساده مثل مهمونی میگیرن میرن سر زندگیش ...

رسم رسومات فرق داره عزیزم دخترفامیل خودمون بعد فوت پدرش 4ماه بعدش عروسی گرفت الان بعد چندسال زندگیش خوبه خوشبخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسم رسومات فرق داره عزیزم دخترفامیل خودمون بعد فوت پدرش 4ماه بعدش عروسی گرفت الان بعد چندسال زندگیش ...

منظورم این نبود پدرو مادر هویت آدم هستند بهتره برای هویت خودمون صرف نظر از رسومات ارزش قایل باشیم خانواده همسرشما اگه به خودشون احترام میگذاشتند که به قولی جشن ورقص مراسم دیگران  فرقی با مراسم خودشون نداره.اونا فقط دارن جشن رو عقب میندازن.شما هم تاعید صبر کن اما حواست باشه ماه رمضون رو بهانه نکنن 

منظورم این نبود پدرو مادر هویت آدم هستند بهتره برای هویت خودمون صرف نظر از رسومات ارزش قایل باشیم خا ...

بله عزیزم ماهم همینو میگیم اگ واقعا برای پدرتون عزاداری براش ارزش قائل بشید تا سال هیچ مراسم جشنی نرید میگن زشته اگ نریم برای دل بقیه میریم ک ناراحت نشن ولی واقعا کوتاه نمیام واسه عروسی چون اونا دارن تظاهر میکنن به عزادار بودن 

منظورم این نبود پدرو مادر هویت آدم هستند بهتره برای هویت خودمون صرف نظر از رسومات ارزش قایل باشیم خا ...

اینم بگم عزیزم کسی ک واقعا عزاداره 1هفته قبل چهلمش خانوادگی میرن کنسرت شادی؟ خانواده شوهر من رفتن

اینم بگم عزیزم کسی ک واقعا عزاداره 1هفته قبل چهلمش خانوادگی میرن کنسرت شادی؟ خانواده شوهر من رفتن

منظورم همین بود از کسیکه حرمت پدر نگه نمیداره توقع احترام نداشته باش.اونا فقط دارن بهانه میارن

منظورم همین بود از کسیکه حرمت پدر نگه نمیداره توقع احترام نداشته باش.اونا فقط دارن بهانه میارن

بله دقیقا فقط دارن برای من بهونه میارن ک میگن بعد سال الان میگم سال 1ماه زودتر بگیرید تا ماهم عروسی زودتر بگیریم تا الان زودتر بریم کارهای عروسی ک ماهم تاریخ عروسی مشخص بشه میگن مشخص نیست شاید همون روزی ک فوت میگیریم شاید 1ماه زودتر گرفتیم فقط دارن بامن لج میکنن

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز