lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان نفس سخت گرفتست... 24 بازدید | 17 پست نفسش سخت گرفتست، به آغوش بکش نوکر خسته ی رنجور بهم ریخته را :) 💔😭صدام میرسه؟ تو رو خدا کمکم کن من دارم نابود نابود میشم ها! به دادم برس.............. رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/08/27 | 18:20 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عجببببب عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 12329 چی شده؟؟ بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد
دختر_اسفند72 عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 25236 چیشده گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 چی شده؟؟ همه چی و هیچیدعام کنین رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
عجببببب عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 12329 همه چی و هیچی دعام کنین 🥲💔 بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 چیشده دعا... رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
بهار۳۰۳۸ عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 46685 دعا... آیت الکرسیاَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾
دختر_اسفند72 عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 25236 🥲💔 امضات بدجور دلمو ب درد اورد اون روزای ک مادرمو میبرد حموم همه صحنه ها اومد جلوی چشام😔😔😔😔 گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤
آنآشم عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 1465 کسی از سوگل همون تایپک(دیشب خونه مادرشوهرم دعوت بودیم)خبر نداره؟🥺😭 تیکر بارداری خواهرمه😻❤️امروز فهمیدم پسری😍 طاها عشق خاله منتظرتمااا 😋❤️
نیکاخانومم عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 626 🥲💔 امضات خیلی خیلی غمگینه😭😔😔😔💔💔💔 "ای در رَگانم خون، وطن♥️"
عجببببب عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 12329 امضات بدجور دلمو ب درد اورد اون روزای ک مادرمو میبرد حموم همه صحنه ها اومد جلوی چشام😔😔😔😔 عزیزم🥺🥺🥺🥺 بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد
عجببببب عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 12329 امضات خیلی خیلی غمگینه😭😔😔😔💔💔💔 🥺🥺 بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد