2777
2789
عنوان

رابطه🎗

687 بازدید | 8 پست

‏خبرنگار از باب مارلی میپرسه: رابطه چیه؟

‏باب گفت:

‏شاید شما اولینش نباشین، آخرینش هم نباشین، یا حتی تنهای اون. ‏

اون قبلا عاشق بود و شاید دوباره عاشق بشه، اما اگه اون الان شما رو دوست داره اینا چه اهمیتی داره؟

اون کامل نیست ،شما هم نیستین. ‏

و شما دو نفر ممکنه هرگز با هم کامل نباشین.

اما ‏اگه اون باعث شادیت میشه تا جایی که میتونی محکم اونو بگیر.

شاید اون هر ثانیه از روزش بهت فکر نکنه.

اما بخشیش رو به تو میده با وجود اینکه اون می‌دونه تو میتونی قلبش رو بشکنی،

پس اذیتش نکن، عوضش نکن، کنجکاوش نکن و بیشتر از چیزی که می‌تونه ازش انتظار نداشته باش.

حالا که خوشحالت می‌کنه بهش لبخند بزن و هروقت عصبانیت کرد بهش بگو وقتی نیستی دلم برات تنگ میشه.

#تفکر

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

چه وقتایی باید و با بلاک خوشحالش کنیم:

وقتی که...

🔹با ادامه تحصیلت مخالفت میکنه

🔹با کار کردن و شاغل بودنت مخالفه

🔹هنوز تفکر«مردی گفتن زنی گفتن»توسرشه

🔹میگه تنهایی جایی نرو خودم هرجا بخوای میبرمت(اینجارو محکمتر بزنین دهنش) 🥰

🔹خونواده و دوستاشو بهت ترجیح میده و اولویت اولش نیستی

🔹فکر میکنه پوششت به اون ربط داره و میخواد تغییرت بده.

🔹فکر میکنه ازدواج یعنی اون صاحب تو میشه و برای کارا و روابط و رفت و امدات باید تصمیم بگیره و معنی مشورت رو درک نکرده.

🔹خودش رو برتر و بهتر از تو میدونه...

..

حالا باز مورد دیگه ای یادم بیاد اضافه میکنم:)

#رابطه

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

ما کسی رو به دست نمیاریم که کنترل کنیم، محدود کنیم،

آزادیش رو بگیریم و عذابش بدیم!

ما انتخاب می‌کنیم پرِ پرواز چه کسی باشیم تا کنار هم رشد کنیم،

بزرگ بشیم و بالا بریم،

اسم رنج و عذاب دادن به هم رو عشق نذارید!

دوست داشتن واقعی در توانمند کردن همدیگه و ایجاد احساس امنیت و آرامش تعریف می‌شه...

#رابطه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه وقتایی باید و با بلاک خوشحالش کنیم: وقتی که... 🔹با ادامه تحصیلت مخالفت میکنه 🔹با کار ک ...

احسنت👌

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍

#سوال

پرسیدین که با وابستگی شدید توی #رابطه مون چیکار کنیم؟

علاوه بر روابط قبل ازدواج، بعد ازدواج هم ممکنه یه تایمهایی از هم دور باشین، پس این چیزی نیست که برای تایم مشخصی باشه و باید یه فکری به حال خودمون بکنیم..

حالا فکری که میکنیم چیه؟

دلیل اینکه وابستگی شدید پیش میاد اینه که فرد وابسته، کاری برای انجام دادن نداره، هدف مشخصی نداره، ودر واقع تایم خالی زیاد داره..

پس بیایم به جای گریه و فشار اوردن به روح و روان خودمون و پارتنرمون،سر خودمونو با فیلم و کتاب و کارایی که بهش علاقه داریم مشغول کنیم

چون اینجوری، فقطباعث میشیم طرف مقابل زده بشه و حس کنه ما خیلی بیکاریم و همه فکر و ذکر و زار و زندگیمون حرف زدن با اونه..

چرا به جای تلاش برای پیشرفت خودمون و بالا رفتن علم و دانشمون، میشینیم گریه میکنیم و غم و غصه ی دنیارو تو دلمون میریزیم؟
بشین فیلمای خوب ببین
کتابایی که همه جا تعریفشو میکنن بخون
زبانتو تقویت کن
اگه میتونی موسیقی کار کن
خلاصه نشین، ساکن نباش
یه کاری برای بالا بردن خودت بکن..
اونوقته که انقد توی مشغله های خودت غرق میشی که باید پارتنرت برای حرف زدن باهات وقت بگیره.. نه اینکه ازش التماس کنی بیاد باهات حرف بزنه!

،

همونطور که در بحث #رابطه براتون توضیح دادم ، وقتی با کسی وارد رابطه میشید باید همون اوایل اونو با افکار و عقاید و چهارچوبها و کلا اصول زندگیتون آشنا کنین، بهش یاد بدین که شما چی میخواین و نشون بدین چجور آدمی هستین..اونوقت دیگه از همون اول رابطه تون جوری که میخواین شکل میگیره، خودتون باشین و از این نترسین که نکنه خواسته هامو بگم بپره و ترکم کنه، اگه با این چیزا ترکتون کنه که همون بهتر از اولش بره.

#رابطه

✅یکی از چیزایی که چه توی زندگی چه توی روابط اجتماعیمون خیلی مهمه,داشتن "ثبات شخصیته"

#ثبات_شخصیت ینی چی و چجوریه؟

ینی مثلا کسی که چند سال پیش شمارو میشناخته,بعد از چند سال باز باهاتون برخورد کنه بگه تو اصلا تغییر نکردی..تقریبا همون تفکرات و عقایدو داری(این با یه دنده بودن و خودخواه بودن متفاوته)

من خودم اینجوری ام و تحت تاثیر دوست و فضا و شرایط عقاید و افکارمو تغییر نمیدم و به قول معروف همرنگ جماعت نمیشم👇🏻

✅یکی دیگه از چیزای مهم اینه که محکم باشین..جوری که طرف مقابل این استحکام رو توی رفتار و حرفاتون بببینه
جوری باشین که وقتی یه درخواستی کرد و گفتین "نه"
پیش خودش بگه وقتی گفت نه پس دیگه حرفش قطعیه(جوری نباشه که بگه بابا این همیشه اولش میگه نه,الان خامش میکنم)

✅یه مسئله‌ای که خیلی مهمه اینه که,جوری رفتار نکنین که طرف مقابلتون فکر کنه شما بدون اون نمیتونید و اگه نباشه دیگه میمیرید
سعی کنید یه سری چیزا رو به زبون نیارید..
"وااای تو تنهااکس منی"
" اگه نباشی من چیکار کنمم؟"
"من لیاقت تو رو ندارم"
"تو از چیه من خوشت اومده؟"
"ینی خونوادت منو میپذیرن؟"

جملاتی که شامل شک شما به دوس داشتنی بودنتون
یا ترس شما از خوب نبودنتونه رو به زبون نیارید👇🏻

✅همه مون یه تایمایی دلتنگیم, بدخلقی میکنیم و حالمون بد میشه
اما سعی کنین جوری نباشه که دیگه طرفو عاصی کنین
همش هرموقع اومد باهاتون حرف بزنه, بگین وای دلتنگتم و گریه‌م گرفته از دلتنگیت و هی بیقراری کنین..
قطعا اونم دلتنگتونه اما خب صبوره و کمتر از شما به زبون میاره
اگه عاشقتونم باشه خسته میشه از اینهمه دپ بودن و بی انرژی بودنتون👇

#در_باب_قرار 🤣

(از نظر من) بعد از آشنا شدن باهم:

1/فورا قرار نذارید

2/شمایی -که دختری- خودت پیشنهاد قرار نده

3/ و اگه اونم پیشنهاد داد بگو فعلا زوده و باید بیشتر آشنا شیم(من درمورد رابطه هایی حرف میزنم که جدی و به قصد ازدواجن نه الکی و برا سرگرمی)

با اینکارا اخلاق و رفتار و شناخت طرف مقابل از شما, کم کم شکل میگیره و دستش میاد که شما چه چهارچوبایی دارین

4/از همون اولای اشنایی و حرف زدنا,سعی کنین چهارچوباتونو بیان کنید و بگید که این چهارچوبا خط قرمزای منن و تغییر نمیکنن(که طرف بفهمه قرار نیست فردا پس فردا رابطه تون بشه لاس زدن و سایش و مالش)

❗️ باور کنین اگه بارهای اولی که بیرون میرین محترمانه و سنگین رفتار کنین طرف خودش روش نمیشه بگه پاشو بیا بغلم یا دستاتو بده من

دوهزاریش میفته که شما آدم هول و دم دستی نیستین.👇🏻

اگه براتون مهمه که رابطه تون جدی باشه و به ازدواج ختم بشه,سعی کنین فورا وابسته طرف نشید..
سعی کنید شناخت طرف از همه جوانب تو اولویتتون قرار بگیره,نه چیزای جانبی مث بغل و بوس و ازین کارای دبیرستانی گونه.
اول میزان جنبه طرفتونو بسنجین.

نکته آخر:تمامت را برای کسی آشکار نکن👌

احسنت👌

متشکرم💛