2777
2789
عنوان

سفید یا گندمی؟

285 بازدید | 13 پست

سلاممم ، خب من یه پوست صاف و نرم دارم که جوش و لکه اصلا نداره ولی خب پوستم گندمیه ، خودمم سفید دوست دارم البته شاید سفید بهم نیاد ولی خب به نظرتون با این شرایط سفید کنم یا بزارم همینجوری بمونه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سفیدم هرکی میبینه میگ چقد سفید برفی تو  واقعیتش خیلی زیاد دوس دارم رنگ پوستم ی درجه تیره می ...

عرررر خوش به حالت من بچه بودم خیلی سفید بودم ولی خب به مرور زمان گندمی شدم ، ن سفیدم نه تیرم به هرکسی ام میگم میگن نه گندمیه پوستت بانمکی چرا میخوای سفید کنی

[QUOTE=259731525]عرررر خوش به حالت من بچه بودم خیلی سفید بودم ولی خب به مرور زمان گندمی شدم ، ن سفیدم نه تیرم به هرکس ...[]

باز برو خداروشکر کن تیره نیستی البته تیره هم قشنگی خودش داره ولی سلیقه من نیس سفید و گندمی هر دو قشنگه من خودم همیشه هر جا رفتم پوستم از همه سفید تر بوده 

سلیقه ای ی سریا میگن خیلی بی روح و سرده 

بیخیال عزیزم هر چی هستی دوس داشته باش 

دکتر هم بری حتی اگ همه بدنت سفید بشه باز طبیعی نیس  

مگه رنگ پوست سفید میشه؟؟

من رنگ پوستم گندمی روشنه ولی تا حالا کسی راجب رنگ پوستم نظر نداده.😐😐فکر نکنم انقدرا مهم باشه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//