2777
2789
بچه ها لطفا جواب بدید خواستگار من وضع مالیش خوبه مهندس هست شرکت نفت  خوشتیپ و خوشگلم هست خونه ...

برو بیرون باهاش ببین هنوز شور و شوق زندگی داره جقد از لحاظ اخلاقی بهم میخورید

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها لطفا جواب بدید خواستگار من وضع مالیش خوبه مهندس هست شرکت نفت  خوشتیپ و خوشگلم هست خونه ...

یا قران ۱۵ سال چخبره دختر همسن باباته که

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸

باز این اختلاف سنیش ارزش داره حدااقل مولداره قیافه داره.اگر اخلاقم داره دیگه عالیه پس جواب مثبت بده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

به نظرم خیلی زیاده دنیاتون خییییییلی متفاوته به عنوان کسی که با اختلاف سنی زیاد ازدواج کردم بهتون توصیه میکنم اینکارو نکن. بعدا مثل من میشینی افسوس میخوری چرا خودمو حیف کردم. تازه من تو ۲۸ سالگی ازدواج کردم. تو هنوز خیییییلی جوونی خیییییلی فرصت داری. اول به این فکر کن پیشرفت کنی از لحاظ مالی پیشرفت کنی شاید ۱۰ سال دیگه خودت انقدر پیشرفت کنی که شرایط این خواستگارت اصلا به چشمت نیاد