2821
2789
ن چشاشو چسبوندن😂😂 چ سوالی خب چشایه خودشه دیگه 

😂😂😂😂🤦‍♀️

پشت هر آدمی یه داستانه و پشت هر داستانی یه آدم...🌱 ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🧡 عشق... ای ترکش کنار نخاع :)♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه نازه چشای خودشه؟

کامنت سم ب توان هزار 😐🤣

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

اونقد موهاش از تو سرش محکم وسفت بستی ووسط سرش صاف کردی چرا انگاری کش اورده سربچه.حداقل یه چن تار جلو ...

عزیزم دختر من ۵ سالشه خودش اینجوری دوس داره فرقش رو خودش باز می‌کنه من فقط گیس میکنم

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
منظورش اینه که فیل تره بعضی فیل تر ها هس چشا رو درش میکنه منظورش اینه

ن عزیزم پسرمم چشماش درشته

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

وای خداااااااا من بیام گازش بگیره این جیگرو چقدم متینه ماشالا 😍😍

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

عزیزم دختر من ۵ سالشه خودش اینجوری دوس داره فرقش رو خودش باز می‌کنه من فقط گیس میکنم

یه بار دیگه بزار من ببینم🥲

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
ن چشاشو چسبوندن😂😂 چ سوالی خب چشایه خودشه دیگه 

دهنت 😂😂نه یه برنامه هایی هست چشم روبزرگ میکنن فککردم بااونابزرگش کرده

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤