2777
2789
عنوان

با این شرایط بیایم تهران زندگی کنیم بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 33 پست

بمون او شهر خودت خونه به اون بزرگی هوای خوب، عالی بری تهرانه چی بشه مطمن باش پسرت تو شهر خودتم هم آینده داره

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

ما یک ساله از تهران(منطقه ۱ مینشستیم خونه هم برای خودمونه دادیم اجاره "منظورم اینه که از روی ناچاری نیومدیم") کوچ اومدیم یکی از شهر های مازندران

چقدر زندگی راحت تره 

چقدر هوا عالیه

چقدر همه چیز آروم تره

حیف نیست موقیت خوبت رو بدی و بری تهران

ببین تهران زندگی ماشینیه و شهر زندگی نیست

و خُذ بقلبی اِلی مراشدی . دلم را به نقطه ای که خیر من در آن است متوجه ساز ❣ ارشد بالینی کودک و نوجوان.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دلم میخواد بیام جای تو واقعا تهران جای زندگی نیست بعدم همونطور که در آمد اگه بالاتر باشه گرونی ب ...

بخدا ما هر وقت میایم تهران از تهران میوه میخریم میبریم

واسه کلی از خرید هامون میایم تهران

چی گرون تره تهران مثلا

خونم رو سه میلیارد تا سه میلیارد و نیم کناف میزنه کاغذ دیواری نصب شیشه

توی مناطق ‌‌14 و اینا واحد میتونی برداری کاغذ دیواریم خوبه خواهان داره ولی خب باز شرایطتون رو نگاه کنید

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

خب شما دغدغه بیشتر و پول بیشتر در اوردن نداشتی درسته؟

چرا خب همه آدم ها دوست دارند درآمد بالاتر و زندگی مرفه تری داشته باشند

ولی خب تصمیم گرفتیم تغییر سبک زندگی بدیم و خیلی راضی هستیم خداروشکر

الان شماهم اینجا خونه داری و همسرت شغل داره حیفه که برید توشهری که هواش آلوده  و فقط باید کار کنید که هزینه های اجازه مسکن و مدرسه و.... که خیلی بیشتر از شهرستانه رو تامین کنید

من چون تجربه رو دارم گفتم شاید نظرم بتونه کمکتون کنه

و خُذ بقلبی اِلی مراشدی . دلم را به نقطه ای که خیر من در آن است متوجه ساز ❣ ارشد بالینی کودک و نوجوان.