2777
2789

خودم تازه یادگرفتم چون نمیشه عکس گذاشت توضیح میدم بهتون...

وارد تنظیمات گوشی میشید..بعد وارد قسمت تنظیمات بیشتر بعد گزینه منطقه رو میزنید و منطقتون رو روی کشور هند قرار میدید...بعد توی همون تنظیمات گوشی وارد تم ها میشید پایین صفحه روی {T} میزنید فونت هارو براتون میاره حالا میخواین فونت گوشیتون رو فارسی کنید قسمت تو قسمت سرچ،کلمه گرافیکی رو تایپ میکنید فونت فارسی میاد دانلود میکنید و تاماممم😁😁😁اگر خوشت اومد برام ی آرزوی خوب کن😘🥰♥️♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ی فونت دیگه تایپ کن ی چیزی...

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
فونت گوشیت عوض میشه عزیزم فقط برای گوشی خودته

😅ن میخواستم ببینم فونتی که میگی چجوریه.

ضمن اینکه برا من نداشت همچین چیزایی ک تو گفتیو گلم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
😅ن میخواستم ببینم فونتی که میگی چجوریه. ضمن اینکه برا من نداشت همچین چیزایی ک تو گفتیو گلم

گوشیت چیه؟

این فونت سرباز من انتخاب کردم کلن فونت پیام ها و فونت اینستاگرامم و نوتیف و اینا همه تغییر کرد