اونا چون چشم دیدن اینو ندارن ببینن کسی دیگه هم مهاجرت کنه....شما اولین کاری که باید بکنین اینه که یه ...
اگه بورس تحصیلی باشه هم همینقدر هزینه داره؟ ینی برای ادامه تحصیل فوق یا دکتری باشه. بعد اینکه چیزی راجع ب گپ تحصیلی میدونید؟ ببخشید من انقدر سوال میپرسم
اگه بورس تحصیلی باشه هم همینقدر هزینه داره؟ ینی برای ادامه تحصیل فوق یا دکتری باشه. بعد اینکه چیزی ر ...
خواهش میکنم...بورس تحصیلی هزینه ای نداره انگار مثل این میمونه اونا شمارو بخان و تمام هزینه ها با خودشونه و اینجوری راحت ترم هستین راجب گپ تحصلی متاسفانه چیزی نشنیدم
اولا بستگی به این داره واسه چه هدفی میرید دوم اینکه بازم بستگی داره من خیلیارو میشناسم از روسیه راضین حتی دیگه نمیخوان برگردن و خیلیا هم برعکس
^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
آبجی اگه نذر کمک به نیازمنداداشتی برا رضای دل خدا منوفراموش نکن😔🙏🏻
یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖