من ۱۶ سالمه و هنوز که هنوزه با دوستام نرفتم بیرون ، با پسری دوست نیستم و اصلا حرف نزدم ، مثل بقیه دوستام خوشحالی نمیکنم و از زندگی لذت نمیبرم . آزادی بیش از حد ندارم . شما هم همین طورید ؟؟ راه حلش چیه !؟چه طوری برم بیرون و برا خودم باشم ؟
دروغ چرا فقد با خواهرم و یکی از دوستام میرم بیرون اونم کم
خانواده نگرانه نه اینکه از ما اعتماد نداره
ب قول مامان گرگ زیاده😅
خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...
من از 18اجازه دادن با دوستام برم بیرون قبلش ن میزاشتن جایی برم حتی خونه دوستام حتی تولد دعوت میشدم ن میزاشتن میگفتن وای ن ما ک نمیشناسیمش اگ داداش بزرگ داشته باشه اگ واست نقشه کشیده باشن اگ اتفاقی بیوفته😐الان 22سالمه بیرون می ما ولی اگ شب خونه کسی ک نمیشناسن بمونم باز همین حرفارو میزنن