emellli مدیر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7936 عنوان کنکوریا | مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 39 پست بچه ها لطفا بیاید کسایی که دوازدهمنشما برای کنکور چیکار میکنید🥲 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش 1401/08/27 | 12:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7936 الان دستم گیره بعدا بهت چند تا چیز میگم تا بهتر مطالعه کنی خودم امسال کنکور دادم ... اها باشه ممنون🙏🏻🌼 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
آلیتا عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 2016 الان دستم گیره بعدا بهت چند تا چیز میگم تا بهتر مطالعه کنی خودم امسال کنکور دادم ... به منم بگین چطور بخونم وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚
porandohkttttttt عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 861 خب اینجوری سخت میشه برات سال دیگه باید با یازدهما که معدلشون ۵۰ درصد رتبشونه رقابت کنی البته ... عزیزم 40درصد دوازدهم و میخوام بگیرم 😃سال دیگه مه دنجاه درصد بشه چون من فقط امسال امتحان نهایی دادم رو دوازدهم حساب میشه خب برام بهتره
آلیتا عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 2016 اره دیگه برای دی ماه ینی دوماه دیگه هست نه اون خودش تاریخ ثبت نام جدا داره اره دیگه فقط اختصاصیا ه ... ممنون عزیزم وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7936 خب من روش برنامه نویسی و خوندنت رو نمیدونم که بتونم کمکی بکنم اما اگر دیدی هرکاری میکنی نمیشه مشاور ... مشاور دوبار گرفتم ولی نتیجه ندادهبرنامه مینویسم برای روزای مدرسه ۴ ساعت و روزای تعطیل ۷ ساعت روزای مدرسه دوتا درس اختصاصی میخونمو تعطیلا هم ۳تابرای دوازدهم میرسم ولی برای پایه نمیدونم چیکار کنمالان با برنامه گزینه دو میرم ولی پایش رو کامل قاطی کردم من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
arfbhsht عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1883 مشاور دوبار گرفتم ولی نتیجه نداده برنامه مینویسم برای روزای مدرسه ۴ ساعت و روزای تعطیل ۷ ساعت ... فکر میکنم روش درس خوندن اشتباهه،مشاورات در مورد روش خوندن بهت نگفتن؟دوازدهم روز مدرسه باید شیش ساعت به بالا بخونی و روز تعطیل ده ساعت
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7936 فکر میکنم روش درس خوندن اشتباهه،مشاورات در مورد روش خوندن بهت نگفتن؟ دوازدهم روز مدرسه باید شیش ساع ... نه چندبار پرسیدم گفتن خودت چندبار بخونی دستت میاداصلا خیلی گیج کنندست برام همین موضوع برنامه ریزی من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
ariiianaa عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1076 آفرین به تو با برنامه ازمون یا چیز خاصی پیش میری؟ بابرنامه •𝘓𝘖𝘝𝘦 𝘒𝘰𝘙𝘦𝘢🇰🇷•
arfbhsht عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1883 نه چندبار پرسیدم گفتن خودت چندبار بخونی دستت میاد اصلا خیلی گیج کنندست برام همین موضوع برنامه ریزی خب مشاورای خوبی نمیگرفتی درس خوندن روش داره و مشاور وظیفه داره بهت توضیح بده