emellli مدیر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 عنوان کنکوریا | مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 39 پست بچه ها لطفا بیاید کسایی که دوازدهمنشما برای کنکور چیکار میکنید🥲 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش 1401/08/27 | 12:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلیتا عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 2016 دومرحله ای دیگه اگرچه بازم هیچی مشخص نیست من برای دی ازمایشی ثبت نام کردم ببینم میخان چیکار کنن ببین من رفتم ثبت کردم بعد اسی که اومده نوشته کنکور ۱۴۰۲ الان یعنی دی ماه میتونم بدم؟بعد اینکه فقط یه بار ثبت کافیه یا اینکه برای تیر ماه باید دوباره ثبت کرد؟و آخرین سوال هم اینکه فقط قراره اختصاصی امتحان بدیم عمومی نه؟ وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 من دهمو خوندم یازدهم بلدم دوازدهم باخودع معلما پیش میرم بعد دی ماهم ثبت نام کردم آفرین به تو با برنامه ازمون یا چیز خاصی پیش میری؟ من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 گذاشتم بعد از دوازدهم کنکور رو؟یعنی امسال کنکور نمیدی من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 از گوشی به هیچ وجه استفاده نکن . با برنامه درس بخون . زیاد بخون. از گوشی استفاده میکنما ولی تایمی که درس میخونم همش سردرگمیه برام استفاده از گوشیم هم برمیگرده به همین سردرگمیه من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
مشاورتحصیلی_کنکور عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 234 از گوشی استفاده میکنما ولی تایمی که درس میخونم همش سردرگمیه برام استفاده از گوشیم هم برمیگرده به همی ... باید با برنامه مشخص پیش برید عزیزم _ محصل رشته پزشکی _
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 درس بخونید درس بخونید و تست بزنید جواب میده نگران نباشید🍭 نمیدونم چطوری باید همراه با مدرسه درس کنکور رو هم پیش ببرم من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 دوازدهمی نیستم سال دومه پشت کنکوریم ولی هنوز توشوک این طرح ظالمانه ترمیم معدلم🫠🫠 نمیدونم بگم طرح خوبیه یا نه من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 هدفت چیه؟ دندان دانشگاه شیراز من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 خب چطور میخونی؟ازمون میدی؟مشاور داری؟ ازمون میدم مشاوره ندارمیه هفته پایه میخونم یه هفته دوزادهمبعد اون هفته ای که پایه میخونم انگار هیچی نخوندمو ازمونم درصدام بشدت پایینه من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
mr_alireza_12 عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 511 دندان دانشگاه شیراز الان دستم گیره بعدا بهت چند تا چیز میگم تا بهتر مطالعه کنیخودم امسال کنکور دادم مهندسی شیمی دانشگاه تهران روزانه قبول شدم یه پسر آبادانی که دانشجوی مهندسی دانشگاه تهران ه یه کانال کنکوری دارم قراره بترکونیم اگه لینک میخواید بهم بگید
arfbhsht عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1883 ازمون میدم مشاوره ندارم یه هفته پایه میخونم یه هفته دوزادهم بعد اون هفته ای که پایه میخونم انگار ه ... خب من روش برنامه نویسی و خوندنت رو نمیدونم که بتونم کمکی بکنماما اگر دیدی هرکاری میکنی نمیشه مشاور میتونه کمکت کنه
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 ببین من رفتم ثبت کردم بعد اسی که اومده نوشته کنکور ۱۴۰۲ الان یعنی دی ماه میتونم بدم؟ بعد اینکه فقط ... اره دیگه برای دی ماه ینی دوماه دیگه هستنه اون خودش تاریخ ثبت نام جدا دارهاره دیگه فقط اختصاصیا هستن من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 بله خب اینجوری سخت میشه براتسال دیگه باید با یازدهما که معدلشون ۵۰ درصد رتبشونه رقابت کنی البته هرجور راحتی خودت من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 بله بهرحال موفق باشی همیشه🍀 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش