2777
2789
عنوان

همسرداری

29 بازدید | 16 پست

چرا من هروقت میام ناز کنم دعوا میشه 😬✌🏻

یا من بلد نیستم یا همسرم بلد نیست؟

اصلا انگار از همسرداری و زن بودن هیچی حالم نیست.

گاهی حس میکنم بدبختش کردم ک باهاش ازدواج کردم.وقتی دخترای دور برمو ک انقدر از همه لحاظ عمل زیبایی  و ...رفتار و... میبینم حالم از خودم بد میشه 

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

مشکل از اونجایی شروع شد که ما زنا فک کردیم بقیه ازما بهترن

و خودمونو همینجوری که هستیم دوست نداشتیم ونداریم 

کتاب بخون،سرچ کن پیج ببین رشد کن

@ravanshenaserabetehپیج خوبیه

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکل از اونجایی شروع شد که ما زنا فک کردیم بقیه ازما بهترن و خودمونو همینجوری که هستیم دوست نداشتیم ...

باشه مرسی🤕👌🏻

به ناز کردن که نیست . به عمل زیبایی هم نیست . اخلاق درست و عاشقانه و عاقلانه هست که اقابون رو جذب می ...

همسر منو هیچی جذب نمیکنه

انگار سنگه

ناز چجوری میری🤭

۱ببین یواشکی بوسیدن ،مثلا داره باتلفن حرف میزنه یواشکی از پشت برو هی بوسای ریز کن ،میدونم اولش اوکی نیس ولی بعد اوکی میشه 😂

۲وسط دعوا بگو بببین میدونم عصبی هستی یه لحظه هفقط منو ببین بعد برو جلو بوس کن فرار کن 😁

۳وقتی میخواد ابراز علاقه کنه بگو چشاتو ببند بعد فرار کن (دست نیافتی میشی ،یعنی بیشتر تو دل میری😍)

۴بچگانه حرف زدن ،شنگول بودن شاد بودن 

(مردا زنایی با شخصیت اعتماد به نفس بالا شوخ طبع رو بیشتر میپسندن) 

۵صاف راه برو (قوز نداشته باش و شکمتم بده تو)وقتی کنارشی بزا هرکی دید بگه چه زوج جذابی 

مواقع جدی خودتو بزن یه راه دیگه و با شوخی بپیچون که دعوا نشه

همسر منو هیچی جذب نمیکنه انگار سنگه

حس ما نسبت به خودمون از پوستمون،منتشر میشه و روی بقیه اثر میذاره ،اگر میبینی جذبت نمیشه چون خودت خودتو نمی‌پسندی، این عشوه ها و ناز کردنا تا یه حدی جواب میده

مردا جذب زن مقتدر و فهمیده میشن نه زنی که مدام عشوه میاد

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

ناز چجوری میری🤭 ۱ببین یواشکی بوسیدن ،مثلا داره باتلفن حرف میزنه یواشکی از پشت برو هی بوسای ریز کن ...

اینایی ک‌گفتی خیلی قشنگ بود 

مرسی چشم 

اما من نمیدونم اینا چرا 

هیچوقت تو ذهن خودم نمیاد 😑 واسه همین میگم ناراحتم......

اینایی ک‌گفتی خیلی قشنگ بود  مرسی چشم  اما من نمیدونم اینا چرا  هیچوقت تو ذهن خودم ...

چابابااا تو ذهن همه هس ولی از سر خجالت از ذهنشون پاک میکنن که یه وقت بدتر نشه رابطه ولی اشتباه هروقت مغز دستور میده راجب رابطه و بوس و بغل و ... باید انجام بشه وگرنه کارایی که قراره بعدا انجام بدی هم از فکرت میره بیرون 

بعدشم خوشگله تو خودت الان یه چیزایی بلدی که ما بلد نیستیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز