2777
2789
عنوان

بدون‌عنوان ....🫀🧠

21 بازدید | 0 پست

#ﺩﺍﻧﻟﻭﺩ ﻳﻛﻳ 

ک وق‍‌ت‍‌ی م‍‌ی‍‌گ‍‌م خداف‍‌ص ن‍‌گ‍‌‍ہ‌‌ ب‍‌ای

ب‍‌گ‍‌‍ ب‍‌از چ‍ مرگ‍‌ت‍‌‍ ر‍و‍ان‍‌ی؟! م‍‌ن‌ #دوس‍‌ت_د‌ا‍رم فک م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ب‍‌ ه‍‌‌م‍‌ی‍‌ن راحت‍‌ی‍‌اولت م‍‌ی‍‌ک‍‌‌ن‍‌‌م....:)

#دلم ک‍‌س‍‌ی‍‌و م‍‌ی‍‌خ‍‌اد ک‍ درک‍‌مﻛﻧﻫ ن ت‍‌رک‍‌م... 

#دلم ک‍‌س‍‌ی‍‌و م‍‌ی‍‌خ‍‌اد ک وق‍‌ت‍‌ی ﻣﻳﻓﻫﻣﻫ ک‍‌س‍‌‍ی م‍‌ی‍‌خ‍‌اد راب‍‌طم‍‌ون رو خراب ﻜﻨﻬ ب‍‌گ‍‌ اون ب‍‌ا م‍‌ن ط‍ اع‍‍‌ص‍‌‌اب‍‌ت‍‌و خ‍‌و‍ر‍دن‍‌کن(:

#دلم ک‍‌س‍‌ی‍‌و م‍‌ی‍‌خ‍‌اد ک‍ ق‍‌ه‍‌‌رم پی‍‌م ب‍‌د‍ﻫ ب‍‌گ‍‌‍ ق‍‌ه‍‌‌ری ﻛ ب‍‌اش‍‌‍ ﻭﻟﻳ م‍‌ی‍‌ک‍‌‌ش‍‌م‍‌ت اگ‍‌ حواص‍‌‌ت ب‍‌ه‍‌‌م ن‍‌ب‍‌اش‍‌‍ہ‌‌(:

#دلم ک‍‌س‍‌ی‍‌و م‍‌ی‍‌خ‍‌اد ک وق‍‌ت‍‌ی ب‍‌اه‍‌‌اش دع‍‍‌و‍ام م‍‌ی‍‌ش‍‌‍ہ‌‌ ب‍‌گ‍‌‍ تا آش‍‌ت‍‌ی ن‍‌کردی ن‍‌م‍‌ی‍‌خ‍‌اب‍‌ی م‍‌ف‍‌ه‍‌‌ومہ‌‌:)

#دلم ک‍‌س‍‌ی‍‌و م‍‌ی‍‌خ‍‌اد ک ن‍‌گ‍‌‍ ه‍‌‌م‍‌ی‍‌ن‍‌‍ہ‌‌ ک ه‍‌‌س:/

ن‍‌گ‍‌‍ ب‍‌د‍ر‍ک ن‍‌گ‍‌‍ ه‍‌‌ر ج‍‌و‍ر راحت‍‌ی ن‍‌گ‍‌‍ م‍‌ه‍‌‌م ن‍‌ی‍‌س!

بعضی وق‍‌ت‍‌ا ق‍‌ه‍‌‌ر نم‍‌ی‍‌کنی ک ب‍‌ر‍ی ق‍‌ه‍‌‌ر م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ک بفهمہ‌‌ چقد ب‍‌ر‍ا‍ی طرف م‍‌ه‍‌‌م‍‌ی

ﻭﻟی ﺍﻳن ﺩﻧﻳﺍ ﺍﻳﻧﻃﻭﺭ ﺍﺩﻣی ﻧﺩﺍﺭ...:)🚶‍♀

خلاصه مخاصم بگم ک وقدی مخاین ینفرو انتخاب کنین اینارو داشته باشه ن اینک عاشق بشین بعد بفمین هیچی نیس و کار از کار گذشته چن دل ک بش داده بشه دیگ پس گرفتنی نیس.

l Miss me 🙂🖤            به الاغ الماسم بدی،باز یونجه میخواد.بحثِ لیاقتِ🙂🖤    از چیزی ک میخای دست نکش🫀❤️‍🩹  💉 فکت : غر غر کردن دخترا رابطه مستقیمی به میزان علاقه اونها نسبت به اون شخص داره🙃🫂   چرا همیشه اونایی ک خیلیییی دوسشون داری ناراحتت میکنن؟!    انقد حوصله ندارم ک‌ همه رفتاراتون به درک:)       ولی معرفت فقط این ک میگف هیج کس جاتو نمیگیره با اکانت فیک مخشو زدم😔🤣🖐🏻  اگه دیدی یکی سر یه حرف کوچیک ازت ناراحت شد ،بدون خیلی دوست داره؛) همتون #فیکین یکی از دلایل آرامش من اینه ک مهم نیس دیگران چه فکری راجبم میکن اونا اگه بلد بودن یه فکری راجب زندگی خودشون میکردن . . . ! هم بد اخلاقم ،هم بی حوصله هم عکسام افکته به کسی ک بتونه تحملم کنه باید مدال داد😐🖐🏻#💚🌱