2777
2789

بچه ها دیشب شوهرم با پدر و مادرم خیلی بد حرف زد. ما چند وقتی بود مشکل داشتیم. تو رو خدا نپرسین سر چی که تمامش توی تاپیکهای قبلم هست. اول مادرم میخواست باهاش صحبت کنه گفتم نمیخاد، ما الان مثل دوتا همخونه هستیم ، مشکلی هم نیس ، شاید برگردیم شهر خودمون کم کم رفتارش دس شه، اما اصرار که نه باید باهاش حرف بزنم، نتیجه ش این شد ک شب پدرو مادرم و همسرم اومدن خونه که منم باشم ، شوهرم بی محلی می‌کرد و احترام نمیزاشت. خیلی اذیت شدم. یجوری خودم انگار هنوز توی شکم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم میگه این زن شکاکه، ديگه ازش خوشم نمیاد و میخوام جدا شم. بره دادگاه دنبال کاراش ، بچه رم میبرم. همیشه منو با بچه میترسونه، اما من اجازه نمیدم که بچه م رو ببره. خانواده م هم از اسم طلاق میترسن، میگن ک توی فامیل جی میشه و این حرفا. من به جدایی فک کرده بودم اما هنوز شرایطش رو ندارم. حتی مستقل هم نیستم. 

به درک که نخوندی 

بخدا👏👏👏

مردک

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها خیلی خواستم رابطمون زو درس کنم، اما با غرور منو پس زد. دیشب هم دیدم باخونواده م  بدرفتاری میکنه، هر چی گفت جوابشو دادم. خدایا قراره چه اتفاقی بیفته؟؟ واقعا نمیدونم باید چکار کنم. گیج و سردرگمی از طرفی فشار خونواده م هست که وقت و بی وقت پیگیری میکنن. کاش یجایی رو داشتم میرفتم چند صباحی دلم آروم میشد

شما برو به تاپیکای دیکه برس خاله زنک 

شاید میخواو زایمان کنه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

شوهرم میگه این زن شکاکه، ديگه ازش خوشم نمیاد و میخوام جدا شم. بره دادگاه دنبال کاراش ، بچه رم میبرم. ...

درست مثل خونواده من پشتم نیستن در هیچی 

خستم واقعا از دست همه 

بابام بگی ط دیگه هیچی خودشا به سکته میزنه 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔