2777
2789
عنوان

حالم از خونه ام بهم میخوره😢

303 بازدید | 7 پست

از بسکه کثیفه...هر چی تمیز میکنم انگار نه انگار...فرشام کثیفن ولی چون دارم دخترمو از پوشک میگیرم میخوام شستنش بمونه برا عید...هر چی نمیز میکنم فقط برا ۵ دقیقه خوبه بعد دوباره مث اولش میشه...هر طرفو نگاه میکنم میخوام گریه کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بچه ندارم چون خونم کوچیکه اثاثم زیاده انقد زود شلوغ میشه،فرشام رنگش کرمه انقد زود کثیف میشه ،رو ...

برا من متراژش کوچیکه ولی دوبلکسه کلی سوراخ سمبه داره یه عالمه پله داره مصیبته تمیز کردن این پله ها 

عزیزم تموم میشه این روزا روزایی میاد خونت از تمیزی برق میزنه ولی بچت شکر خدا سرو سامون گرفته می‌ره دانشگاه توام به انتظارش می‌شینی ‌‌‌‌اونوقت  میگی ای کاش بیشتر از دخترم یا پسرم لذت می‌بردم و باهاش بیشتر بازی و ریختو پاس میکردم ..

عزیزم تموم میشه این روزا روزایی میاد خونت از تمیزی برق میزنه ولی بچت شکر خدا سرو سامون گرفته می‌ره د ...

🥰میدونم ولی همش احساس میکنم افسرده شدم...هر گوشه خونه رو نگاه میکنم کم میمونه گریه کنم

🥰میدونم ولی همش احساس میکنم افسرده شدم...هر گوشه خونه رو نگاه میکنم کم میمونه گریه کنم

اینجوزی کنی هیچی ازت نمیمونه و کلی بیماری میاد سراغت ..اصلاح سبک کن ..شیر دادنتم که احتمالا تموم شده واسه خودت باش شاد باش آهنگ بزار برقص تجسم کن همه چی عالیه ..منم تا سه سالگی دخترم همیشه شلوغ بود البته من نمیزاشتم کار به جای باریک بکشه وقتی می‌دیدم داره شلوغ میشه پا میشدم جم میکرذم ینی سه سال من فقط دنبال دخترم بودم هرچا می‌رفت منم میکردم. اما خوب بازم شلوغ میشد ..تحرکتو بیشتر کن کمتر شیرینی بخور صبحا زود بیدار شو شبها عادتش بده زود بچت بخوابه توام با شوهرت وقت بگذرون و زود بخوابید....سحر بیدار شو قرآن بخون ورزش کن شاد باش ..اول نظمو از درون خودت شروع کن خواهش میکنم خواهرانه اینارو بهت گفتم دلم میخواد حالت بهتر بشه .من با اینکه دخترم خیلی درگیر بودم شروع کردم دنبال اهدافم رفتم نویسنده ی کودک هستم از دو سال پیش 

شروع کردم در برابر ناملایمات و ناخوشی ها قویتر از پیش باشم ..خواهش میکنم حرفمو کوش بده عزیزدلم .ضمنا شیرینی و چیزای سرد بزار کنار افسردگی دامنتو نگیره گلم