2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پنج سال با یکی بودم و الان ازدواج کردم با ی نفر دیگه و باردارم

بله سخته درصورتی که دلیل تموم کردن با اون فرد فقط ب خاطر پول ومخالفت خانواده باشه همین🙂

من الان خیلی خوشبختم اما داغ و حسرت اش تا ابد رو قلبمه

مآمــان گندم🌾  # دخترزیبای من خوش اومدی ب زندگی مون🍒🧸

باکسی نبودم ولی دوسال سخت عاشق ینفربودم الان یجورایی بی حس شدم نسبت بهش وفهمیدم چقدارزشم بالاتره ولیاقتم بسی بیش تره انشالا بهترش بیادتوزندگیم ک همه جوره عاشقم باشه😊

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

۸ سال با یه نفر بودم و کات کردم،با هر کی ازدواج کنم از اون بهتره ،اصلا ناراحت نیستم هیچ شادم هستم  

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  
چرا؟

خب اون ادم مناسبی نبود.اون لحظه احساساتی بودم.خیلی ناراحت بودم و گریع میکردم و از خدا گله داشتم .اما بعدا متوجه شدم که چقد خدا منو دوس دارع وواقعا تو هرکاریش حکمته واگه اون ازدواج اتفاق میوفتاد من واقعا بدبخت میشدم با اون شرایط واون ادم.وخداروشکر که خدا جلومو گرفت ونذاشت احساسی تصمیم بگیرم والان با یکی نامزد کردم که واقعا یه مرد واااقعیه

یه سال با با یکی بودم خانوادم خبر داشتن

اومد خاستگاری دیگه رفت که رفت. همچنان دوست بودیم تا اینکه خودم کات کردم.اوایلش خیلی ادم خوبی بود ولی بعد خیلی بی شخصیت شده بود .. کات کردم بعد از دوماه اومد گفت دوست دارمو فلان گفتم این حرفا بدرد من نمیخوره

الانم با کسی نیستم احساس تنهایی دارم. اون پسره هم بلاکه

من پنج سال با یکی بودم و الان ازدواج کردم با ی نفر دیگه و باردارم بله سخته درصورتی که دلیل تموم کرد ...

عزیزم💔الهی خوشبخت ترین باشی.

من هم دوسش دارم هم بخاطر یه سری رفتاراش ازش سرد میشم،دلم میخواد کات کنم اما همش حس میکنم سخته

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
باکسی نبودم ولی دوسال سخت عاشق ینفربودم الان یجورایی بی حس شدم نسبت بهش وفهمیدم چقدارزشم بالاتره ولی ...

ان شاءالله عزیزم❤

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱