2777
2789
عنوان

بارداری سریع

125 بازدید | 22 پست

سلام عزیزا.من ۳ماهه اقدامم شده.اگه این ماه خودم لتروزل از۳پریدتا۷پریدشبی یدونه بخورم اشکال داره؟دکترباراول رفتم تقویتی داد.فولیکول۲۶ و کیست شد

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

نع کیست میشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند وقته ازدواج کردی؟

جلوگیریت به چه صورت بوده ؟طبیعی یا با قرص؟

قبلا میگفتن یک سال اقدام کنید اگه نتیجه نگرفتید برید دکتر زنان ولی الان شش ماه اقدام کردید نتیجه نگرفتید برید تحت نظر شاید مشکل از شما نباشه الکی هورمون وارد بدنتون نکنید ... 

نع کیست میشه

خوب پس چیکارکنم؟فولیکولم بکوچیکه.خوب اینجورباردارنمیشم

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
لتروزول رو اکثر دکترا از ماه هفت هشتم  اقدام میگن بخور ن سوم چرا عجلع داری

اخه عزیزم.من ۳۵سالم.انقدوقت ندارم

چند وقته ازدواج کردی؟ جلوگیریت به چه صورت بوده ؟طبیعی یا با قرص؟ قبلا میگفتن یک سال اقدام کنید اگه ...

۳سال ازدواج‌کردم.طبیعی.فولیکولم بدون دارووقرص غالب نمیشه.

۳سال ازدواج‌کردم.طبیعی.فولیکولم بدون دارووقرص غالب نمیشه.

باید دکترت تشخیص بده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

شوهرت آزمایش داده؟

نه.ازمایش نداده.راضی هم نمیشه.

نه.ازمایش نداده.راضی هم نمیشه.

خب اگه وقت زیادی ندارید و می‌خواید زود بچه دار شید باید اول از اون طرف هم مطمئن باشید 

چون اگه اونور مشکلی وجود داشته باشه و اینور شما هی داروی هورمونی بخورید فایده‌ش چیه؟

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
خب اگه وقت زیادی ندارید و می‌خواید زود بچه دار شید باید اول از اون طرف هم مطمئن باشید  چون اگه ...

درسته.ولی خوب گفتم اول خودم امتحان کنم.ببینم چی میشع

درسته.ولی خوب گفتم اول خودم امتحان کنم.ببینم چی میشع

عزیزم خب برید زیر نظر دکتر آخه ما بین مصرف لتوزوم باید سونو بشید ...همینجوری الکی نیست ..فولیکولتون فقط که نباید غالب بشه نیازه که آزاد بشه تایم آزادسازیش رو دکتر تشخیص میده ..سر از خود اقدام نکنید به خوردن دارو ...