2777
2789
عنوان

نهار چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 107 پست
عاشق مرغ ترشم  نوش جان

قربونت  اره خیلی باحاله

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
🤣🤣🤣 نوش جان

مرسی😊

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماهی

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

مهمان مادرشوهر

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

ای جانممم قبول باشه😁😍نوش جااان

عزیزمی😘

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
مرغ شکم پر رو توی فر درست میکنید خام نمیشه داخلش؟  من با نمک درست میکنم

تو قابلمه درست کردم

اره آماده شد الان  منم نشستم با جاریم ☹️

جآری سر صبحیییی 😆😁

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

برنج با تن ماهی!

ولی دلم آبگوشت میخواد حیف سبزی ندارم وگرنه آبگوشت درست میکردم

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
جوج

منم دلم جوجه نیخواد با رب انار🥺

ان شاءالله عمری باشه جمعه هفته بعد

برنج خیس کردم با یه تیکه بزرگ ماهی برا خودم و همسرم میخوام سبزی پلو با ماهی درست کنم  حالا همه ...

خیلی نامردی

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

نهار از دیشب برنج و مرغ دارم ولی امروز خییییلی کار دارم باید تمیزی خونه و حموم و اینکاررو بکنم😫دوست دارم جمعه ها لم بدم ولی نمیشه😒

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍