2777
2789
عزیزم پس بیبی چک و بزار کنار برو ازمایش بده اگه یک روز هم عقب انداخته باشی ازمایش نشون میده و حتما ط ...

نه  متاهل نبود. راستش چی بگم . خب همه چیش دروغ بود. هیچ خبری ازش ندارم . چطوری نگهش دارم . کلا رفته . ۴ ماه پیش رفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه  متاهل نبود. راستش چی بگم . خب همه چیش دروغ بود. هیچ خبری ازش ندارم . چطوری نگهش دارم . کلا ...

چهار مااااه؟؟؟؟ پس تو این چهار ماه پریود نشدی اصلا؟؟؟؟

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
عزیزم پس بیبی چک و بزار کنار برو ازمایش بده اگه یک روز هم عقب انداخته باشی ازمایش نشون میده و حتما ط ...

اینکه میگم متاهل نبود برا اینه که متوجه شدم دوست دختر داره . بعد خواستم فرصت بدم بهش متوجه شدم یکی نیست . با کلی زن و دختر دوسته .حتی با زن شوهر دار دوست بود. منم بهم زدم . با اون همه زن و دختر  نمیتونست متاهل باشه .

فقط لک دیدم . فکر کردم کم خونم . جدی نگرفتم . 

پس احتمال بارداریت ضعیفه گلم 

برو حتما پیش یه متخصص زنان چون اگه تو این چهار ماه حامله بودی الان باید بیبی چک تو همون ثانیه اول دوتا خط پررنگ میشد من خواهرم که سه ماه عقب افتاده بود وقتی همه بهش گفتن شک کرد بیبی چک زد درجا دوتا خط خییییلی پررنگ شده بود چون دیگه سن حاملگیت خیلی باید زیاد باشه یعنی الان ۴ ماهته

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
پس احتمال بارداریت ضعیفه گلم  برو حتما پیش یه متخصص زنان چون اگه تو این چهار ماه حامله بودی ال ...

یه ماه پیش بیبی چک استفاده کردم . بازم میگیرم ببینم چی میشه . ولی شکمم اومده جلو. غذا که میخورم زیر معدم خیلی محکم فشار میده .

عزیزم متاسفانه باید بهت بگم که منفیه  ان شا الله خیلی زود به مراد دلت برسی و باردار بشی البته ...

اما زیر ۵ دقیقه بود گلم منم خط تبخیر زیاد دیدم خودمم زیاد امیدوار نیستم اما احتمالش هست

یه ماه پیش بیبی چک استفاده کردم . بازم میگیرم ببینم چی میشه . ولی شکمم اومده جلو. غذا که میخورم زیر ...

این اومدن جلو شکم ممکنه بخاطر اینه که پریود نشدی کلا پریود نشدن خیلی بدن رو تغییر میده برا اینکه مطمئن بشی حتما برو ازمایش بده برو درمانگاه هزینش هم خییییلی کمتر از بیرونه من بیرون ازمایش دادم ۶۸ تومن بود با بیمه ولی درمانگاه که دادم ۱۲ تومن گرفتن

یه ماه پیش بیبی چک استفاده کردم . بازم میگیرم ببینم چی میشه . ولی شکمم اومده جلو. غذا که میخورم زیر ...

ولی حتما برو پیش متخصص که هم ازمایش بنویسه و هم سونو

اما زیر ۵ دقیقه بود گلم منم خط تبخیر زیاد دیدم خودمم زیاد امیدوار نیستم اما احتمالش هست

سلام عزیزم ،خوبی ؟

آزمایش دادی نتیجشو بهم بگو دل تو دلم نیست که خبر بارداریتو ببینم اینجا

برای ایران

عزیزم دیدم نی نی میخوای من پیش یه ماما باردار شدم۳۳ سال سابقه داره ک هرکی میره پیشش توی دوسه ماه باردارمیشه رامش مشکوری همدانه ویزیت انلاینم باتماس داره سرچ کن یه تماس با مطبش بگیر باردارشدی منم دعا کن❤️دلم میخواد به هرکی بچه میخواد معرفی کنم

خدایا امیدم فقط ‌به توعه🌹

سسلام عزیزم بگو باردار بودی خیلی دلم میخاد باردار باشی دلم گرفت تاپیکاتو خوندم

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺