2777
2789
احتمالا حامله ای برو آزمایش 

۴ ماهه پریدم اینجوری شده . شکمم یکم بزرگ شده. نافم کشیده میشه. سینه هام بزرگ و سنگین شده و یکم تیره شده . خودمم ورم کردم . حالت تهوع کم هم همیشه داشتم ولی  اهمیت نمیدادم . تو شکمم حرکت و گرفتگی و سفت شدن یه چیزی حس میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون دعا کنین آزمایش هم مثبت بشه و واقعی باشه

ان شاءالله اگر خیره، آزمایش هم مثبت باشه و تا آخر براحتی بگذره و بارداری و زایمان خوبی داشته باشی عزیزم  شما هم برای من و بقیه منتظرا طلب خیر کن.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
۴ ماهه پریدم اینجوری شده . شکمم یکم بزرگ شده. نافم کشیده میشه. سینه هام بزرگ و سنگین شده و یکم تیره ...

به نظرم زودتر پیگیر شو که اگه حامله باشی پدر بچه قبولش کنه برای شما از بی بی چک و اینا گذشته هم آزمایش بده هم سونو امیدوارم که خدا برات بهترین و رقم بزنه 

خودمم احتمال میدم ولی از طرف هیچ خبری ندارم . کاغذ عقد هم دست اون بود . نمیخوام مجبود بشم بندازمش

ای بابا کاغذ عقد و باید پیش خودت نگه میداشتی اگه حامله باشی و بهت کاغذ و نده که شناسنامه بگیری چی 

فدای سرت اتفاقی که افتاده برو فعلا وضعیتت مشخص بشه بعد 

عزیزم متاسفانه باید بهت بگم که منفیه 

ان شا الله خیلی زود به مراد دلت برسی و باردار بشی البته ان شا الله که برای تو مثبت باشه اما من به اندازه موهای سرم ت این یکسال اقدامم بیبی چک زدم و با این خط تبخیرا دیگه اشنام ... 

اگه زیر دو دقیقه خط بندازه مثبته گلم بعدش کاذبه رو خود بیبی چک هم نوشته بعد دو دقیقه بندازید دور 

ان شا الله که باردار باشی منم ۴ روزه عقب انداختم با پریود منظم .... من برات دعا میکنم باردار باشی ان شا الله خیلی سخته انتظار😭 توام برام دعا کن لطفا

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
به نظرم زودتر پیگیر شو که اگه حامله باشی پدر بچه قبولش کنه برای شما از بی بی چک و اینا گذشته هم آزما ...

اصلا نمیدونم پدر بچه کجاست. شاید اسمشم جعلی بوده . من سر در نمیووردم . شمارشم برنمیداره ‌.‌

ای بابا کاغذ عقد و باید پیش خودت نگه میداشتی اگه حامله باشی و بهت کاغذ و نده که شناسنامه بگیری چی&nb ...

سر در نمیووردم . حتی نمیدونم کجا برد منو برا عقد .بلد نبودم اونجا رو. تو شناسنامم نزدیم .هیچی ازش ندارم.کلا شهرستانی بود. رفته اصلا نیست . ولی من نمیخوام بچمو سقط کنم . بزرگه . گناه اون چیه . فیلمای سقط رو دیدین ؟ دست و پای بچه زنده رو میکنن؟

خودمم احتمال میدم ولی از طرف هیچ خبری ندارم . کاغذ عقد هم دست اون بود . نمیخوام مجبود بشم بندازمش

عزیزم پس بیبی چک و بزار کنار برو ازمایش بده اگه یک روز هم عقب انداخته باشی ازمایش نشون میده و حتما طرف و پیدا کن نگهش دار فعلا بدون اینکه بهش چیزی بگی بعد ازمایش بهش بگو... متاهل که نبوده طرف؟؟؟

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله