2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس چند وقته اقدامی بعدشم استرس نداشته باش سمه برات

اقدام نکرده بودم اصلا یهویی شده هنوز تو عقدم برای همین میترسم وگرنه عاشق بچه هستم

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
مال منم همینجوری بود ولی دوربین گوشیم همینم نمینداخت ‌ منم به همه گفتم منفیه . خودمم نا امید شدم ولی ...

برای منم الان حسابی پر رنگ شده مثل برای دوستان نه ها اما قشنگ مشخصه 

اقدام نکرده بودم اصلا یهویی شده هنوز تو عقدم برای همین میترسم وگرنه عاشق بچه هستم

الهی خوب پس دلیل پریود نشدنت خیلی چیزا می‌تونه باشه اما اگرم بود و از همسرت مطمئن هستی نگه دار اصلا به سقط فکر نکن 

خیلی مبارکه عزیز ،😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ممنون عزیزم ایشالا برا شما هم سری بعد بی بی زدی دو خط پررنگ بیفته😄😍

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
الهی خوب پس دلیل پریود نشدنت خیلی چیزا می‌تونه باشه اما اگرم بود و از همسرت مطمئن هستی نگه دار اصلا ...

نه بمیرمم سقطش نمیکنم ولی خیلی میترسم هم سنم کمه هم جهیزیم کامل نیس

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
مبارکهههه عزیزم 😍😘😘😘

زنده باشی ممنون عزیزم ،برای حال خوبم و ارامشم دعا کنید ،خیلی هول شدم و ترسیدم

نه بمیرمم سقطش نمیکنم ولی خیلی میترسم هم سنم کمه هم جهیزیم کامل نیس

الهی خدا بزرگه کم و زیاد جمع میکنی میری سر خونه زندگیت اما فعلا یه بی بی چک بزن فقط صبح بزن من که میگم نیستی از استرسه پریود نشدی 

انشالله برام دعا کن 😊🌹

عزیزم من فقط همین ماه از خدا خاستم اگ ب صلاحمه قسمتم کنه ،فوری اجابت شد😄 برات دعا میکنم هرچی خیرته همون اتفاق بیفته