2777
2789
عنوان

بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیرم برات خیلی سخته نمیدونم چی بگم خدایا    

هر موقع برای یه آمپول میرفتم دکتر هزارتا کارم داشت میگفت برو الان منم میام یبار با عجله از کار اومد گفت لباسام خوب نیست گفتم خب اصلا چرا اومدی که بگی لباسام خوب نیست لباس کار بودن 

گفت خجالت نمیکشی گفتم گمشو دیوونه دستشو گرفتم از پارکینگ تا مطب دکتر میخوندم این یه نفر عشق منه همه جون منه کم کم یه قر هم میدادم هی میگفت جون من نکن همه یجوری نگاه میکنن میگن دختر دیوونس گفتم دیوونتم خب بعد دستمابوس می‌کرد  خاطرها نفسما بند میاره

واقعا گوه تو این زندگی قبل از خاکسپاری دیدیش یا نه؟ببخش سوالم حالتو بد نکنه

آره یجوری بود میگفتن سوگل بره و بلند نشه سوگل بره معجزه میشه ولی نشد چقدر جیغ زدم داد زدم گفتم جون من پاشو توروخدا ولی بلند نشد 

هر موقع برای یه آمپول میرفتم دکتر هزارتا کارم داشت میگفت برو الان منم میام یبار با عجله از کار اومد ...

خواهری گاهی در طول روز منم با غمت حالم بد میشه الهی برات بمیرم که برا دلت نمیتونم کاری بکنم فقط همش به خدا میگم آرامشش بده صبرش بده بتونه تحمل کنه

آره یجوری بود میگفتن سوگل بره و بلند نشه سوگل بره معجزه میشه ولی نشد چقدر جیغ زدم داد زدم گفتم جون م ...

سوگل دارم  هق میزنم با غمت به خدا الان داره تورو میبینه ناراحتش نکن بزار روحش آرامش داشته باشه

واقعا گوه تو این زندگی قبل از خاکسپاری دیدیش یا نه؟ببخش سوالم حالتو بد نکنه

من فقط لحظه ای که دیدمش جیغ زدم گریه کردم حدودا مدتها تو شوک بودم عادی فقط نگاه میکردم مغزم هنگ 

زمستون بود هوا سرد همش کنار قبرش خوابم می‌برد خودم کنارش میخوابیدم دستمو مینداختم روش چند بار شبا زد به سرم آخر شب رفتم به قصد این که درش بیارم به داداشش گفتم بام میایی گفت نریا رفتم اونم اومد برم گردوند 

سوگل دارم  هق میزنم با غمت به خدا الان داره تورو میبینه ناراحتش نکن بزار روحش آرامش داشته باشه

گریه نکن عزیز دلم الهی بمیرم آخر شبی اشکتو درآوردم 

خواهری یه عروسی درجه یک داریم دلم خون نمیدونم برم یا نه

ببین آخه خیلی چرت رفت اگر مریص بود تصادف کرده بود شاید بهتر قبول میکردم من مدتها هنگ بودن داشت پیام میداد دیگه نداد گفتن گوشی افتاد قلبش ایستاد خییلی چرت بود مثلا همهجیغ داد گریه من فقط نگاه یک هفته تموم آبم نخوردم حتی فقط نگاه پسر خالم که خیلی بچس بم میگفت چرا تو اینجوری شدی اشکام بی صدا میومد 

با کلی دارو خواب میخوابیدم صبحا با دلهوره استرس یه حالی بیدار میشدم میگفتم یعنی راستهمیرفتم سر گوشیم می‌نوشتم خواب بد دیدم آنلاین شو بگو خوابه خدایا برایان همه درد سنی نداشتم