2777
2789

عوارضش خیلی کمتر از شیمی درمانیه

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله که همه در پناه خدا و در سلامت کامل باشن 

فقط پوست به شدت خشک باعث ترک میشه من خوندم 

پس تا میتونید اب و مایعات بخورن و روغن زیتون پوستشون ماساژ بدید

اللهم صل علی محمد و آل محمدو عجل الفرجهم

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
ان شاءالله که همه در پناه خدا و در سلامت کامل باشن  فقط پوست به شدت خشک باعث ترک میشه من خوندم ...

خدا خودش بهمون رحم کنه خیلی نگران پدرمم سی جلسه باید بره واس توده توی سر

من برادرم پرتو شد الان دوباره داره شیمی درمانی میشه دلم فقز مرگ میخواد اینکه برادر جونت جلو چشمت داره آب میشه 

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
من برادرم پرتو شد الان دوباره داره شیمی درمانی میشه دلم فقز مرگ میخواد اینکه برادر جونت جلو چشمت دار ...

خیلی عوارض. داشت ؟بخدا منم دلم میخواد بمیرم  لعنت به این مریضی 

خیلی عوارض. داشت ؟بخدا منم دلم میخواد بمیرم  لعنت به این مریضی

از شیمی درمانی بهتره برادر من‌۲۵ جلسه رفت گلم بی حوصلگی کلافگی بی میلی به غذا حساس شدن پوست دارن باز بستگی داره کجا باشه والا ۵ دقیقه بیشتر تو دیتگاه نیستن