2777
2789
عنوان

بچه پشت سرهم

2228 بازدید | 25 پست

بچه ها الان تاپیکی بود و من در اونجا سوالی مطرح شد برام که خیلی وقتها بهش فکر میکنم.‌ داشتن خواهر و برادر با فاصله کم قطعا فوایدی از جمله داشتن همبازی برای خود بچه ها و تحمل سختی‌ها در یک زمان مشخص برای والدین رو به همراه داره .. 

ولی من گاهی فکر میکنم وقتی یه بچه ای تازه زبون باز کرده و کمی درک از محیط پیدا کرده نیازمند خیلی محبت و توجه هست ولی ناخودآگاه با اومدن عضو جدید به دلیل نیازمندتر بودن نوزاد بیشتر توجه‌ها میره سمت اون کودک و از اون گذشته وقت اختصاصی  والدین برای کودکان و میزان ابراز علاقه به اونها تقسیم میشه.

بنظرتون بچه‌ها به خصوص بچه اول اذیت نمیشه؟ در حقش اجحاف نشده و بهش ظلم نمیشه؟

دوست دارم نظراتتون رو در این باره به خصوص از کسانی که تجربه بچه پشت سرهم یا به اصطلاح شیر به شیر رو دارن بشنوم.

*این بحث من بیشتر در مورد بچه‌های فاصله سنی خیییلییی کم هست در حد زیر 3یا 4سال.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم تازه با اختلاف ۳ سال و نیم . خیلی اشتباه هست دیگه از وقتی دومی بدنیا اومد هنوز درست حسابی اولی رو بغل نگرفتم و محبت نکردم و مثل قبل دیگه بهش نرسیدم واقعا براش ناراحتم . تا میاد نزدیکم کوچیکه گریه میکنه

یه تایمز سختی داره..تا وقتی که بچه ی دوم رو از شیر بگیری...ولی لذتهای قشنگی هم داره

من بحثم  بچه اولتون هست آیا احساس این رودارید که میشد بیشتر بهش محبت بشه و چقدر گناه داره؟

قطعا که لذتهای داشتن فرزند و دیدنشون کنار هم بی اندازس😍

من دخترم 3 سالشه و باردارم

حس میکنم بهش ظلم شده من همش در حال استراحت و دکتر رفتنم بعد از زایمان هم که حتما سخت تر میشه 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
من دارم تازه با اختلاف ۳ سال و نیم . خیلی اشتباه هست دیگه از وقتی دومی بدنیا اومد هنوز درست حسابی او ...

عزیزم😢 منم این مسایل خیلی میاد توی ذهنم .. خدا برات حفظشون کنه عزیزم

من بحثم  بچه اولتون هست آیا احساس این رودارید که میشد بیشتر بهش محبت بشه و چقدر گناه ...

نه...چون واقعا محبت  به پسر اولم فرق می‌کنه ....انگار بیشتر دوسش داریم....و اینرو نشون هم می‌دیم بهش..نسبت به اولی حساسش نکردیم....با اینکه کوچیکه ولی مسولیت بچه رو تو حد چند دقیقه بهش میدم و خودم از کنار کنترل میکنم...

من دارم تازه با اختلاف ۳ سال و نیم . خیلی اشتباه هست دیگه از وقتی دومی بدنیا اومد هنوز درست حسابی او ...

وای دختر منم 3 سال و نیم میشه 😥 

خیلی بهش محبت میکنم اما بعد از زایمان نمیشه نه ؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
نه...چون واقعا محبت  به پسر اولم فرق می‌کنه ....انگار بیشتر دوسش داریم....و اینرو نشون هم می‌دی ...

خیلی خوبه که بهترین نحو مدیریت کردی و مواظب سلامت روان بچه‌هات هم هستی بهت تبریک میگم و خدا برات حفظشون کنه😍

وای دختر منم 3 سال و نیم میشه 😥  خیلی بهش محبت میکنم اما بعد از زایمان نمیشه نه ؟

من دختر کوچیکه وحشتناک بغلی و بدقلق هست . تمام وقتم صرف اون میشه . فکر کنم اگه بچه کوچیک یه کم اروم باشه میتونی برای بچه اول هم وقت بزاری

من دختر کوچیکه وحشتناک بغلی و بدقلق هست . تمام وقتم صرف اون میشه . فکر کنم اگه بچه کوچیک یه کم اروم ...

ان شاالله که آروم باشه

خدا بچه هاتو حفظ کنه ❤️