2821
2789
عنوان

من وسواسم؟؟

27 بازدید | 9 پست

آبو از صبح دوبار باز کردم هوا گرفته محکم میپاشه تو روشویی،حتی اگ رو لباسمم نریزه حس بدی دارم و هی لباس عوض میکنم😞😞

من وسواسم؟؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

اینکه آب بپاشه لباست خیس بشه عوض کنی وسواس نیست ..حس بدیه آدم لباسش خیس باشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما غیر از این حساسیت های ديگه هم داری

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

اینکه آب بپاشه لباست خیس بشه عوض کنی وسواس نیست ..حس بدیه آدم لباسش خیس باشه

خیس نمیشه اصلا،حس میکنم قطره آب پاشیده بهم تازه اصلا شاید قطره هم نپاشیده بهم😓

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
وسواس روحتو عین خوره میخوره با اینکه میدونی کارت اشتباهه ولی اختیاری رو کنترلش نداری همچین حسی داری ...

دارم عصبی میشم خییییلی،داد میزنم اگ کسی خلاف خاستم انجام داد

دارم عصبی میشم خییییلی،داد میزنم اگ کسی خلاف خاستم انجام داد

عزیزم شما اول راهی سر سری نگیر اصلاااا دچار وسواس فکری عملی هستی 

دوتا کار انجام بده 

ازمایش اهن و ازمایش تیرویید بده اگ سالم بودن ک روانپزشک میتونه درمانت کنه اگ نبودن اونا دوتا درست کنی مشکلاتت حل میشه 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز