2777
2789
عنوان

دلم شکسته😔خدایا

639 بازدید | 23 پست

سلام خوبین

بعد از ده سال باردارم و با هزار دعا از خدا بچه خواستم بهم بچه داده و باردارم ولی شوهرم کاری کرد امروز بگم خدایا کاری کن بچم دنیا نیاد چون عذاب میکشه عین من😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از خرید خونه هزار جون زیر بدهکاری هستیم و من خیلی مراعات میکنم امروز متوجه شدم به حساب  مامانش بعضی وقتا پول می ریزه😔 گفت نریختم ولی دروغ میگه گفت پرینت حساب مامانم میارم ببینی نریختم ولی نیاورد گفت مادرم نیومد بریم بانک از دیروز کارم گریس نمی تونم آروم بشم

بعد از خرید خونه هزار جون زیر بدهکاری هستیم و من خیلی مراعات میکنم امروز متوجه شدم به حساب  مام ...

همه مردا همین طورن یواشکی پول به خانوادشون میدن خانواده شوهر من اصلا نمیذارن ما جون بگیریم تا پولی میاد دستمون ازمون به بهانی میگیرن انشالله خیر نبینن

همه مردا همین طورن یواشکی پول به خانوادشون میدن خانواده شوهر من اصلا نمیذارن ما جون بگیریم تا پولی م ...

آخه وضع مالی پدرشوهرم عالیه اصلا نیازی به پول ما ندارن مادرشم مقصر نیس اصلا نیازی به پولمون ندارن ماشاالله روزی یک طلا اضاف میکنه.شوهرم خودشیرینه😔

آخه وضع مالی پدرشوهرم عالیه اصلا نیازی به پول ما ندارن مادرشم مقصر نیس اصلا نیازی به پولمون ندارن ما ...

پدرشوهر منو وضع مالیش خوبه ولی حرص پولو داره همیشه میگه من بدبختم پول ندارم حساب بانکیش پره ولی خسیس خرج نمیکنه فقط میخواد از ما پول بکنه شوهر احمق منم باور میکنه باباش نداره بهش پول میده به خدا خسته شدم از دستش.

خیلی دلم شکسته ظهر التماسش کردم گفتم تورو خدا اگه ندادی پول به یه بهانه مامانت بانک ببر پرینت حسابش بگیر من از عصبانیت بدنم داغه اصلا به خاطر من نه به خاطر بچمون حیفه توی شکمم آرامش نداره.التماسش کردم ولی گوش نداد ظهر دعوامون شد بدجور آروزی مرگ بچم کردم خدااااا😔بمیرم الهی این حرف از دهنم در اومد خدا😔 

تو بهم هدیه دادی بعد ده سال من اینجور گفتم غلط کردم خدا😔

خودم یکسره عذاب کشیدم بچه دار شدنم عقب انداختم تا شوهرم آدم بشه یه بچه نیارم بیچارش کنم ولی این آدم نشد😔

پدرشوهر منو وضع مالیش خوبه ولی حرص پولو داره همیشه میگه من بدبختم پول ندارم حساب بانکیش پره ولی خسیس ...

سخته خدایی آدم از مراعات کردن و صرفه جویی کردن پشیمون میشه😔

دیروز انقدر گریه کردم دیشب بهم قول داد امروز پرینت حساب مادرش میاره ولی نیاورد بهانه آورد که مامانم نیومده بریم بانک

امروز دید حالم بد شد گفت قول میدم شنبه حتما بیارم ولی میدونم بازم دروغ میگه و شنبه بشه باز بهانه میاره😔

اگه نداشته باشن و خودمون زیر بدهکاری نباشیم انقدر حرص نمیخورم😔۳۰۰ میلیون زیر بدهکاری هستیم طلبکار اومد در خونمون ماههای اول بارداریم بود استرس گرفتم😔

دوساله خونه خریدیم پردهای ۱۰ سال پیشو زدم میگه ندارم ندارم بعد میره پول به حساب مادرش میزنه😔