2777
2789

اقا ما ب قصد ازدواج درحال اشناییم نزدیک ی ساله

چند ماهه

من نزدیک سی ایشون سی خورده ایی

بدت مهربون و باعاطفه 

بد دهن نیس عصبی نیس

ولیییی یکم خود راییه کلا سخت بیرون میاد پشت تلفن و پیام اینا اوکیه

مطمیمم مجرده.

مثلا زبونم مو دراورد به گفتم دوس دارم بریم طبیعت

ی سالهه

همش میگه کجا بریم

تهران مگه طبیعت داره

به زووووووور هفنه ایی یبار دو هفنه ایی یبار میریم بیرون 

کله صبح یا دم ظهر

هر دفعه هم ی کافه تکراری😭خسته شدم.بابا ی جای جدید

اینمه جای دیدنی داره تهران

چندبار گفتم بریم سینما یا تیاتر.بریم باغ وحش یا چ میدونم هزارجا ک رفتنش واسه من تنهایی یا با دوستام عین اب خوردنه

ولی نمیاد

میگه ترافیکه

میگم بریم برج میلاد میگه تزافیکه

دو سه ساعت وقت میخواد

از من میشنوی اصلا تلفنی نمیتونی طرف رو بشناسی تا تو جاهای مختلف و جمعه‌ای مختلف  فت و آمد نکنید

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من میشنوی اصلا تلفنی نمیتونی طرف رو بشناسی تا تو جاهای مختلف و جمعه‌ای مختلف  فت و آمد نکنید

وقتی نمیاد من چیکار کمم؟؟

حس اویزون بودن بهم دس میده

درصورتیک من واسم کاری نداره خودم برم

این داره ازشمافاصله میگیره وشمایه جورایی انگارداریدبهش میچسبیدوبه زوراین رابطه رونگه داشتین یه مدت بیخیالش شوکمترزنگ بزن کمتربگوبیابریم بیرون بزارخودش زنگ بزنه یاپیام بده دیدی خودشم عین خیالش نیست ونه زنگی ونه احوالی بدون تورابطه درست پانزاشتی راهت جداکن

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
این داره ازشمافاصله میگیره وشمایه جورایی انگارداریدبهش میچسبیدوبه زوراین رابطه رونگه داشتین یه مدت ب ...

ببین میگم ک

تو زنگ و پیام عالی و پیگیرع

بیرونم من نگم

مثلا خودش میگه بریم دور بزنیم

یا ته تهشششش ی کافع همیشگی هس کله ظهر  در حد قلیون و.چایی میگه بریم اونجا.

نرم هم بهش برمیخوره

خوب من دلم میخاد جاهای جدید بریم

بگردیم بچرخیم

موزه سینما دریاچه و...نمیاد ک

من چیکار کنم؟

ببین میگم ک تو زنگ و پیام عالی و پیگیرع بیرونم من نگم مثلا خودش میگه بریم دور بزنیم یا ته تهشششش ...

احتمالامشکلی داره یابه قولی خسیس نمیخوادخرج کنه اگراینجوری پیگیرش شومتوجه شومبادازن آدم خسیس بشی پیرت میکنه شماهم یه مدت خودت بالابگیریک ساله رابطه روجدی نگرده مثلابگویک ساله باهمیم بیاخواستگاری رابطه روجدی ترکن حواست باشه بازیت نده

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
وقتی نمیاد من چیکار کمم؟؟ حس اویزون بودن بهم دس میده درصورتیک من واسم کاری نداره خودم برم

خوب اصلا اینجوری نمیتونی بفهمی چجور آدمیه چون انصافا تو چهارتا قرار  رستوران اونم همون جا چی میخوای بفهمی غیر اینکه طرف خسیسه

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

چندبار گفتم بریم سینما یا تیاتر.بریم باغ وحش یا چ میدونم هزارجا ک رفتنش واسه من تنهایی یا با دوستام ...

چه قدر تنبلع

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

ببین من یه کتاب دارم به اسم سوالات خواستگاری اینکه چه طوری طرف رو بشناسیم و اینکه آیا مناسب هست برای تشکیل خانواده و از همه مهمتر با چه دسته آدم هایی ازدواج نکنیم توش یکی از این دسته ها که نباید کنارش باشی مرد خسیسه و شوهر شما هم خسیسه

یه تجدید نظر بکن سبک سنگین کن بعد برو ازدواج کن 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
ببین من یه کتاب دارم به اسم سوالات خواستگاری اینکه چه طوری طرف رو بشناسیم و اینکه آیا مناسب هست برای ...

ببخشید نامزد شما یا رل هر کدوم که توشی