2777
2789
عنوان

شما چیکار میکنین

16 بازدید | 3 پست

ک با یه نفر ک دلتون میخاد حرف بزنین با پیام جوری باشه ک طرف فک نکنه اویزونشی و از مکالمه با تو خوشش بیاد ممنون میشم راهنمایی کنین‌.منظورم جنس مونث هست البته

اگه حضوری ببینمش باهاش ارتباط کلامی برقرار میکنم بعد اگه دیدم ازم بدش نمیاد کم کم شوخی مودبانه رو میارم تو حرفام 

بعد هم اگه دیدم دوس داره بیشتر باهم حرف بزنیم و ارتباط داشته باشیم ازش می‌خوام که شماره تلفن همراه یا آیدیشو در اختیارم بزاره 

اگه حضوری ببینمش باهاش ارتباط کلامی برقرار میکنم بعد اگه دیدم ازم بدش نمیاد کم کم شوخی مودبانه رو می ...

منظرمو نگرفتی ..من منظورم دوستمه خیلی وقته ارتباط داریم من دلم میخاد همیشه بهش پیام بدم باهاش یکم صمیمی شم از روزمرگی هم بگیم ولی دلم نمیخاد فک کنه آویزونش هستم باید چیکارکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منظرمو نگرفتی ..من منظورم دوستمه خیلی وقته ارتباط داریم من دلم میخاد همیشه بهش پیام بدم باهاش یکم صم ...

عاهااااا 

خب من توی چت خیلی حرف میزنم 😐😂😂😂😂

اگه میخوای شروع کننده ی ارتباط مجازی باشی باهاش ، خب شما قدم اولو بردار 

اما اگه دیدی اون اصلن ادامه نمیده ، شما هم ادامه نده 

ب نظرم وقتی ببینه رفتار ها متقابله می‌فهمه شخصیت شما چگوریه « البته بگما قطع ارتباط کلی نه ها ، فقط در حد مجازی » 

اگه هم که خوب رفتار کرد ک چ خوب 

فک نمیکنم با یه پیام شروع،  کسی فک کنه دور از جونت ، دهنم بشکنه ، بلا نسبت آویزوون باشی